Fenerbahçe Alanyaspor ile bugün saat 17:00’da karşı karşıya geliyor. Eski takımına karşı ilk maçına çıkacak olan Erol Bulut yeni transferlere şans vermesi bekleniyor. Geçen sezonun flaş takımı Alanyaspor ise sezon öncesi neler yapabileceğini göstermek istiyor. Bu heyecan dolu maçı izlemek isteyen sporseverler ise maçın canlı yayınını araştırıyor. Haberimizin içerisinden Fenerbahçe Alanyaspor maçını canlı izleyebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı izle. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı izle!

Süper Lig öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe- Alanyaspor maçının yayın kanalı bilgilerini merak ediyor. Topuk Yaylasında oynanacak olan hazırlık karşılaşması öncesi yeni transferleri izlemek isteyen futbol seveler canlı yayını araştırıyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçının yayın bilgileri ise netleşti.

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanacak mücadelesi Fenerbahçe’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçı izlemek linki tıklayın ve Youtube kullanıcı adınızı girerek YOUTUBE katıla üye olarak maçı izleyebilirsiniz.

YOUTUBE KATIL ile Fenerbahçe- Karagümrük maçı 

Üç çeşit üyelik paketinin bulunduğu uygulamada, taraftarlar “Beyaz” paket üyeliği için aylık 5 TL, “Sarı” paket üyeliği için aylık 15 TL, “Lacivert” paket üyeliği için ise aylık 25 TL ödeme yapacak. Taraftarlar, sunulan paketler ile birlikte bağlılık rozetleri, özel emojiler, günlük antrenmanlar, maç günü yayınları, eğlenceli içerikler, altyapı maçları, maç özetleri, Vlog çekimleri ve kamera arkası görüntülere erişim sağlayabilecekler.

Yeni videolara daha erken erişim ve altyapı takımlarının maç paylaşımları da bu paketlerde yer alacak. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe YouTube katılda neler var?

Bağlılık Rozetleri Özel Emojiler Günlük Antrenmanlar Maç Günü Yayınlar Eğlenceli İçerikler Altyapı Maçları Maç Özetleri Vlog çekimleri Kamera Arkaları

Editör: TE Bilisim