Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin rol aldığı Organize İşler Sazan Sarmalı bu akşam Star TV’de izleyicisi ile buluşuyor. Film hakkındaki bilgileri merak edenler Organize İşler konusu ve oyuncu kadrosunu araştırıyor. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı oyuncuları kimdir? İşte ayrıntılar…

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI KONUSU

Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Organize İşler Sazan Sarmalı’nın kadrosunda Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan), Kıvanç Tatlıtuğ (Sarı Saruhan), Ezgi Mola (Lerzan Berrak), Bensu Soral (Nazlı Noyan), Rıza Kocaoğlu (Arıza Rıza), Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut ve Erdem Baş gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim