Türkiye’nin en çok konuşulan yemek yarışması MasterChef Türkiye’de yarışmacılar son 16’ya kalmak için büyük çaba sarf ediyor. Bu senenin MasterChef’i olmak uğruna elinden geleni yapan yarışmacılar jüri üyeleri şeflerin gölgesinde yaptıkları yemeklerle bir üst tura çıkmaya çalışıyor. Seyirciler de Masterchef 2020 yarışmacıları hakkındaki bilgileri araştırıyor. En çok merak edilen isimlerden biri de Walison Fonseca oldu. Peki, Walison Fonseca Müslüman mı? Masterchef Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı haberimizde…

Walison Fonseca Müslüman mı?

MasterChef Türkiye yarışmacısı Walison Fonseca şeflerle olan sohbetlerinde sürekli “İnşallah” sözünü kullanıyor. Bu diyaloglar sonrasında  seyirciler, Walison Fonseca Müslüman mı? sorusuna cevap aramaya başladı. Mastercehf Walison’ın Müslüman olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Walison Fonseca kaç yaşında, mesleği ne? Masterchef Walison Fonseca nereli, kimdir?

MasterChef Türkiye’nin Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca 3 yıldır Türkiye’de ikamet etmektedir. Evli ve 35 yaşında olan Walison Türkiye’de aktörlük ve oyunculuk yapmıştır. Yarışmacı Walison MasterChef programına kendi ülkesine özgü bir yemek ile katılmıştı.

Walison evli ve eşi Türk’tür. Eşinin adı Melisa Pınardır. Bir de kız çocuğu bulunmaktadır. Ek olarak Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca sosyal medyayı çok aktif şekilde kullanıyor. Boş zamanlarında spor yapmayı seven Walison’un bir de Youtube kanalı vardır.

Masterchef Barbaros Yoloğlu kimdir, nereli? Barbaros Yoloğlu yaşı kaç?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim