Milyonlarca izleyicinin büyük ilgiyle izlediği Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Nare ve Sancar’ın akıbetini merak eden takipçiler Star TV’de pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanını internetten izlemek için araştırmalar yapıyor. Yayınladığı sezon finaliyle 17 bölümü geride bırakan dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Peki, Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bilgiler haberde!..

Sefirin Kızı ne zaman başlayacak?

Sezonun son bölümlerinde Melek ve Kavruk’un geçirdiği kaza ve ardından Melek’in kaybolmasıyla büyük bir heyecan yaşatan Sefirin Kızı, sezon finalinde Nare’nin Akın tarafından kaçırılması ve Sancar’ın başına gelenlerle yeniden yürekleri ağza getirmişti.

Sefirin Kızı yeni bölüm 7 Eylül 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı

Sefirin Kızı yeni bölümde, Akın’ın Nare’yi kaçırdığını anlayınca ardından gidip kurtarmak için kendisini derin sulara bırakan ve Akın’ın silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Sancar’ı kim kurtaracak? Nare Akın’dan bu kez kolay kurtulabilecek mi?

Gediz, büyük sırrını sonunda Nare’ye açıklıyor mu?

Sancar ve Gediz arasındaki kıskançlık yeniden alevleniyor.

Neşe ile sözlenen Kavruk, kalbinin asıl sahibi olan Zehra’ya kavuşabilecek mi?

Tüm gelişmeler yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak. Sefirin Kızı 18. yeni bölüm fragmanı’nı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı İZLE!

Sefirin Kızı son bölüm izlemek ve gelişmelere yeniden tanıklık etmek için aşağıdaki bağlantıdan son bölümü kesintisiz izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı sezon finali (17. bölüm) İZLE! (Sezon finali)

Editör: TE Bilisim