Süper Lig’de 2020-21 sezonuna iyi başlayamayan ancak teknik direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından sonraki iki maçını kazanan Trabzonspor, bugün sahasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak. Bordo-mavililer, bu karşılaşmayı kazanarak ligde 21 maç sonra 3 maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. İşte Trabzonspor – Sivasspor maçının muhtemel 11’leri..

Medical Park Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak karşılaşmada Suat Arslanboğa düdük çalacak.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Trabzonspor’da Pereira, kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Tedavi gören ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Kamil Ahmet’in durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, MKE Ankaragücü maçından farklı olarak Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sadece cezalı Pereira’nın yerine sağ bekte Serkan Asan’a forma vermesi bekleniyor.

SİVASSPOR’DA 3 İSİM ŞÜPHELİ

Sivasspor’da hafif sakatlık ve rahatsızlıkları bulunan Erdoğan Yeşilyurt, Serhiy Rybalka ve Olarenwaju Kayode son antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu futbolcular için son karar maç saati verilecek.

TRABZONSPOR – SİVASSPOR

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar le, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Nwakeme, Afobe

SİVASSPOR: Samassa, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Samba Camara, Ziya Erdal, Cofie, Robin Yalçın, Faycal Fajr, Max Gradel, Ninga, Yatabare

Editör: TE Bilisim