Avivasa markası, Sabancı Holding çatısı altında yer alan kurumlardan biridir. Bireysel emeklilik ve hayat sigortası gibi hizmetleri, buradan yapabilirsiniz. Kurumsal bir marka anlayışına inanan Avivasa, bütün sistemlerini en iyi şekilde sizlere getirmektedir. Avivasa müşteri hizmetleri de bu alanlardan biridir. Hem genel müdürlük hem de müşteri hizmetleri düzeyinde ciddi bir iletişim sistemi vardır. Markanın acenteleri ile de temas kurabilirsiniz. Burada Avivasa markası, bütün acentelerine ait bir iletişim listesi paylaşımı da yapmaktadır.

Avivasa Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Avivasa müşteri hizmetleri telefon numarası ile hem yurt içi hem de yurt dışı aramalar yapabilirsiniz. Bu alanda kurumsal kalmaya dikkat eden marka, online sesli yanıt sistemi de kullanmaktadır. Bunlar arasında tercih yapabilmek için müşteri hizmetlerindeki seçeneklerden birini kullanabilirsiniz. Yurt dışından yapılan aramalar için +90 (0090) numarasının önüne, 0216 444 11 11 numarasını ekleyebilirsiniz.

Avivasa Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 11 11

Avivasa Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Avivasa müşteri hizmetleri çalışma saatleri, hafta içi ve hafta sonuna göre değişim göstermektedir. Bu numaralar üzerinden işlem yapabilmek için çalışma saatlerini kontrol edebilirsiniz. Marka, işlem yoğunlunun yüksek olduğu saatlerde daha fazla sayıda personel ve kurum kullanmaktadır. Bu sayede marka kullanıcıları, sorunsuz ve anında destek alma şansına da sahip olabilir.

Avivasa Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

: Hafta içi 09.00- 24.00, hafta sonu ise 09.00- 19.00 saatleri arasında hizmet verilmektedir.

Avivasa Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Avivasa faks numarası ile genel müdürlük kapsamında yer alan işlemleri yapabilirsiniz. Bu numarada, emeklilik ya da bireysel hesapların açılması için istenen bilgilerin gönderimi yapılmaktadır. Yine, iptal işlemlerinde de faks numarasını kullanabilirsiniz.

Avivasa Müşteri Hizmetleri Faks Numarası

: 0216 634 38 88

Avivasa Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Avivasa genel müdürlük adresi, İstanbul ili Ümraniye ilçesindedir. Kurumsal işlemlerin tamamı, bu adres üzerinden yapılmaktadır. Bunun kullanımı için sitedeki ‘’ Genel Müdürlük’’ sayfasına gidebilirsiniz. Buradaki işlemler, müşteri hizmetlerine göre farklı bir alanda devam etmektedir.

Avivasa Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0216 633 33 33 Avivasa Genel Müdürlük Adresi: Saray Mahallesi, Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi, No:12, 34768 Ümraniye, İstanbul

Avivasa İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri

Avivasa insan kaynakları üzerinden markanın bir parçası olabilirsiniz. Bunun marka geniş bir insan kaynakları sayfası sunmaktadır. Bu alanda, markanın açık pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir ya da markanın personel kriterlerini öğrenebilirsiniz. Avivasa markası, kendine ait bir personel yetiştirme sistemine de sahiptir.

Avivasa İnsan Kaynakları Telefon Numarası

: 444 11 11

Avivasa Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Avivasa ile alternatif iletişim türlerini de kullanabilirsiniz. Bunların başında ise iletişim formu gelmektedir. İletişim formu için marka, üyelerine ya da üye olmayan kişilere göre ayrı bir sistem kullanmaktadır. Sitenin ‘’ İletişim’’ alanında yer alan ‘’ Biz Size Ulaşalım’’ sayfasından bu formu da doldurabilirsiniz.

Avivasa Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

Avivasa Müşteri Hizmetleri Şikayet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Avivasa şikayet hattı ile temas kurabilmek için güncel müşteri hizmetleri numarasını kullanabilirsiniz. Bu alanda görüşlerinizi ya da şikayetlerinizi, direkt olarak müşteri temsilcisine aktarabilirsiniz. Şikayet hattı için geçerli olan numara, çalışma saatleri içerisinde kullanılabilir.

Avivasa Şikayet Hattı Telefon Numarası: 444 11 11

Editör: TE Bilisim