Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul‘un 5. sezon 124. bölüm ikinci fragmanı yayınlandı.

Dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul 124. bölümde Ertuğrul Bey, “İçimizdeler, yakınımızda bir yerdeler.” diyerek, kayı obasını bölmek için kirli planlar yapan Dragos’un obada olduğunu anlıyor.

Ural Bey, Ertuğrul Bey’e “Alplerini öldürdü oğlun. Ve zindandan kaçmış.” diyor. İlbilge Hatun, Alplerinin ölümünden sorumlu tuttuğu Gündüz’ü bulmak için Dragos’tan yardım istiyor.

ERTUĞRUL BEY OSMAN VE SAVCI’NIN İMDADINA YETİŞİR

Dragos’un adamları tarafından takip edilen Osman ve Savcı’yı bulan Ertuğrul Bey, “Bizi mezara götürmek isteyen kim varsa; imdi kazdıkları mezarda yatar!” diyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 124. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul 124. bölüm ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Gündüz Alp, İlbilge Hatun’un Uraloğullarından olduğunu ve babası Ural Bey ile obaya baskın yaptığını söyler.

Uraloğulları’nin alplerinin baskın sonucu öldürüldüğünü öğrenen Ertuğrul Bey, İlbilge Hatun’un şüphelendiği Gündüz’e, “Neredeydin Gündüz?” diye sorar. Gündüz’ün cevap vermemesi üzerine İlbilge Hatun, “Nerede olduğunu söyleyemen Gündüz’e mi inanmamı beklersin” diyor. Ertuğrul Bey, Gündüz ve Çağrı’nın zindana atılmasıni ister  Bunun üzerine Gündüz, Ertuğrul Bey’e, “Yanlış yaparsın baba” diye seslenir.

Bamsı, Ertuğrul Bey‘e, Savcı ve Osman’ın ava gittiğini söyler. Ertuğrul Bey, Dragos’un adamlarının peşinde olduğu Savcı ve Osmanı bulmak için harekete geçer.

Peki Ertuğrul Bey, Savcı ve Osman Bey’i bulabilecek mi? Kayılar’ı bölmek isteyen Dragos’un başarılı olabilecek mi? Alplerini kaybeden İlbilge Hatun, nasıl bir yol izleyecek?

Editör: TE Bilisim