Cumhurbaşkanı Erdoğan İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açılışında konuştu. Erdoğan, “Biz birileri gibi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sağa sola değil doğrudan milletimize anlatıyoruz. Milletimizin icazetini alıyoruz. Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar ise şöyle:

Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz.

Girdiğimiz her seçimde bizi zafere taşıyan, 18 yıldır bizi iktidarda tutan sır, 83 milyonun her biriyle tesis ettiğimiz sarsılmaz bağdır.

15 Temmuz gecesi iradesini korumak için tanklara meydan okuyan bu milletin oyunu bir torba kömüre, bir paket makarnaya satmayacak kadar şerefli, onurlu, haysiyetli bir millet olduğunu bir türlü anlayamadılar.

Biz birileri gibi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sağa sola değil doğrudan milletimize anlatıyoruz. Milletimizin icazetini alıyoruz. Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz.

Bunlar emek vermek gayret etmek üretmek yerine üretene hizmet götürene çamur atmayı marifet sandılar. Ankara’daki sırça köşklerinden gazete köşelerinden milleti aşağılamayı tercih ettiler. Oyunu bir torba kömüre makarnaya satmayacak bir millet olduğunu idrak edemediler. Bu kifayetsiz müsterihleri artık biz de milletimizde çok iyi tanıyoruz.

“Tekirdağ’ı cazibe merkezi haline getirecek”

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi her bakımdan şehrimizin iftihar kaynağı olacak bir eserdir.

Tekirdağ Şehir Hastanesi sağlık turizmi için de bölgenin cazibe merkezi haline gelmesine neden olacak.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi toplam 486 yatak kapasiteli, 124 poliklinik odası, 18 ameliyathanesi ile bölgenin en gelişmiş entegre sağlık kuruluşudur.

Salgın döneminde gelişmiş ülkeler gerçek kapasitelerini gördü. Türkiye salgında başarılı bir sınav verdi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük tahliye operasyonunu salgın döneminde gerçekleştirdik.

Türkiye olarak özellikle aşı konusunda çalışmalarımızı çok yönlü bir şekilde sürdürüyoruz.

Ne olur sigara içmeyi bırakın. Kendi kendimizin katili olmayalım.

Editör: TE Bilisim