Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor. Dizinin yayınlanan bölümlerinde fanatik bir izleyici kitlesine ulaştığı görülüyor. Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı 5. bölümde yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için bir araya gelmek istemezler. Diziyi interneten izlemek isteyen seyirciler Sen Çal Kapımı canlı izle seçeneğini araştırıyor. FOX TV canlı yayınında Sen Çal Kapımı 5. bölüm izlemek için ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la olan hikayesinin anlatıldığı Sen Çal Kapımı Çarşamba 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Önemli bir anlaşmaya imza atmak için Antalya’ya giden ekibi bir sürpriz beklemektedir. Yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için bir araya gelmek istemezler. Onları buluşturma görevi Serkan ve Eda’ya düşer. Antalya’da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, Eda ve Serkan hiç ummadıkları kadar yakınlaşırlar. Bu arada Kaan Karadağ’ın oluşturduğu yeni bir kriz Eda için de bir test olacaktır. Serkan’ı kurtarmak için göze aldığı risk, ona olan duygularını fark etmesine de neden olacaktır. Serkan ise Eda’nın cazibesine giderek daha çok kapılmaktadır.

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de FOX’ta!

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ 5. BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Hande Erçel boyu kaç? Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim