Kırmızı Oda Selvi Akdoğan karakteri Sema Keçik oynayacak! Sema Keçik kimdir? Selvi Akdoğan hikayesi ne? Ekranlara geldiği ilk günden beri izleyici üzerinden yoğun bir tesir oluşturan Kırmızı Oda dizisi bu sefer yeni bir hikaye ile seyircinin karşısında. Diziye yeni bir oyuncu dahil olurken bu çerçevede yeni bir hikaye ve karakter de girmiş oldu. Kırmızı Oda dizisinde Selvi Akdoğan karakterini oynayan oyuncu merak konusu oldu. İzleyiciler Selvi Akdoğan karakterini oynayacak Sema Keçik hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Bizler de ekranların tanınan yüzü Sema Keçik hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Peki, Kırmızı Oda Selvi Akdoğan karakteri Sema Keçik oynayacak! Sema Keçik kimdir? Selvi Akdoğan hikayesi ne? İşte bilinmesi gereken tüm detaylar…

KIRMIZI ODA SELVİ AKDOĞAN KARAKTERİ SEMA KEÇİK OYNAYACAK! SEMA KEÇİK KİMDİR? SELVİ AKDOĞAN HİKAYESİ NE?

Kırmızı Oda dizisinin yeni karakteri Selvi Akdoğan, 15 yaşında girdiği evde 35 sene boyunca kendini kapatarak yaşamını sürdürmüş. Akdoğan bu sebeplerden ötürü kocası ve oğlunun cenazelerine bile katılmamıştır. Oğlunun tüm ısrarlarına rağmen evden çıkmayı kabul etmeyen Akdoğan yine oğlunun ikna çabaları sonucunda doktorlar internet üzerinden görüşerek tedavi almayı kabul etmiş.

Fakat Selvi Akdoğan’ın hikayesinin detayına ilişkin yapım şirketi sırrını saklıyor, senaryoya ilişkin detaylar netleşmedi. Bu nedenle Selvi Akdoğan hikayesi hakkında net bilgi yok. Konu ortaya çıktığında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz

Peki Selvi Akdoğan karakterini canlandıran Sema Keçik kimdir? İşte yanıtı…

Özellikle Yeni Gelin dizisiyle sükse yapan Sema Keçik, 1965 yılında Ağrı Diyadin’de dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünden mezun oldu.

2011 yılında Televizyon dünyasına adım atan usta oyuncu “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Daye Hatun rolünü canlandırdı.

2014 yılında Sema Keçik , “Paşa Gönlüm” dizisinde; Tarık Papuççuoğlu, Derya Alabora, Kerem Atabeyoğlu, Nilüfer Açıkalın, İsmail Filiz ile birlikte oynamıştır.

1 Mart 2017 tarihinde Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yeni Gelin isimli dizide, Jessica May, Tolga Mendi ve Dağhan Külegeç ile birlikte yer almaktadır.

Sema Keçik, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin solist dansçısı Ümit Karabel ile evliydi. Ümit Karabel 3 Mart 2008 de vefat etti. Çiftin Ebru adında bir kızları vardır.

SEMA KEÇİK DİZİLERİ FİLMLERİ

Kırmızı Oda (Dizi)

Aşk Yeniden (Dizi)

Yeni Gelin (Dizi)

2015 – Nefesim Kesilene Kadar (Sultan) (Sinema Filmi)

2015 – Aşk Yeniden (Meryem) (TV Dizisi)

2014 – Paşa Gönlüm (Necmiye) (TV Dizisi)

2013 – Şarkı Söyleyen Kadınlar (Fotolu Kadın) (Sinema Filmi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Daye Hatun) (TV Dizisi)

2009 – Bir Bulut Olsam (Düriye Bulut) (TV Dizisi)

2003 – Yazı Tura (Nurten) (Sinema Filmi)

Meliha’nın kızı Melek bu filmde rol almış, çok şaşıracaksınız… Kırmızı Oda oyuncusu Nilsu Yılmaz (Melek) kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı!

Habere Git

Kırmızı Oda’da Melek hayat hikayesi işleniyor! Meliha’nın kızı Meleğin hayatı nasıl geçti?

Televizyon

Habere Git

Kırmızı Oda Meliha’nın hayat hikayesi! Meliha gerçek hayatta öldü mü?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim