Levent Gültekin/Özel Haber

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ve tepeden tırnağa değişen Fenerbahçe 18 yeni transfer yapmış camia Erol Bulut’un gelişiyle bir hayli moral bulmuştu.

Yaptığı transfer şovlarıyla ‘Alo ben Emre abin’ modasını başlatan Emre Belözoğlu’nun imza attırdığı futbolcuların kalite olarak Süper Lig’in üstünde görülmesi Fenerbahçe taraftarlarını menun ederken, her mevkide alternatif yıldızların yaratılması Erol Bulut’un da elini güçlendirmişti.

Sezona tatminkar bir giriş yapan ve ilk 7 haftada sadece 4 puan kaybeden Fenerbahçe’de Konyaspor maçıyla birlikte ani düşüşün yaşanması camiada şok etkisi yarattı. Tarihinde ilk kez evinde üst üste 3 maç kaybeden sarı lacivertlilerde fatura önce Erol Bulut’a ardından futbolculara kesilirken, duruma Emre Belözoğlu’nun el attığı, Samandıra’da olağanüstü hal ilan edildiği öğrenildi.

Oyuncuların kötü performansları dışında vurdumduymaz tavırlarından ötürü oldukça rahatsız duyan yönetimin durumu Emre Belözoğlu’na aktardığı kaydedilirken, Erol Bulut’un ise eski futbolcuların ‘ağabey futbolcu’ tarzlarından oldukça muzdarip olduğu bildirildi. ‘Fenerbahçe ruhu’ diyerek geri getirilen Caner Erkin, Gökhan Gönül’ün yanı sıra ‘Ozan Tufan’ın saha içerisinde lider oyuncu benim’ halleri yabancı yıldızları küstürürken, Erol Bulut’un otoritesinin sarsılması Pelkas’ın Malatyaspor maçında oyundan çıkarken sergilediği tavırların Samandıra’da da bazı isimler tarafından sık sık tekrarlandığı yönünde bilgiler geldi.

Erol Bulut’u bir kalemde silip atmak istemeyen yönetimin sert önlemler alması beklenirken, takımda en az 3 – 4 futbolcunun kulağının çekileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim