AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 AUZEF sonuçları sorgulama ekranı… Zira, AUZEF güz dönemi final sınavı sonuçları ile öğrencilerin dönemlik not ortalaması belli olmuş olacak. AUZEF Dekanı Prof. Dr. Levent Şahin tarafından yapılan açıklamada, 2021 AUZEF sınav sonuçlarının açıklandığı bildirilirken sorgulama ekranının da erişime açıldığı ifade edildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İşte, 2021 AUZEF sonuçları sorgulama ekranı…

Bilindiği üzere, 2-10 Ocak tarihlerinde online ortamda düzenlenen güz dönemi bitirme sınavlarına on binlerce öğrenci yoğun bir katılım göstermişti. Öğrenciler, o tarihten bu yana ise AUZEF sonuçları için geri sayım içerisindeydi. Zira, AUZEF final sınavı sonuçları, derslerden alınan başarı notunun %60’ını etkiliyor ve bu açıdan büyük önem arz ediyor.

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AUZEF Dekanı Prof. Dr. Levent Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AUZEF sonuçlarının açıklandığını ve sorgulama ekranının da erişime açıldığını bildirdi. Şahin ayrıca, harf notlarının da salı günü açıklanacağını söyledi. Böylelikle, günlerdir yanıtı araştırılan, ‘2021 AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı?’ sorusu da yanıt bulmuş oldu.

2021 AUZEF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

İşte, AUZEF güz dönemi final sınav sonuçları sorgulama ekranı;

AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı da erişime açıldı. Hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak AUZEF güz dönemi bitirme (final) sınav sonuçlarının öğrenebilirsiniz.

AUZEF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV SORULARINI PAYLAŞAN ÖĞRENCİLERİN SINAVLARI İPTAL EDİLDİ

İÜ’den yapılan açıklamalar şöyle: Sosyal medya ortam/ortamlarında soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin sınavları iptal edilmiştir. Sınav süreci boyunca ve sonrasına soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin ilgili derse ait sınavı iptal edilecek ve herhangi bir mazeret kabul edilmeyecektir.

Editör: TE Bilisim