Tüm Türkiye’yi yasa boğan İzmir depremi sonrası bugün sevindirici haberler geldi. 91 saat boyunca enkaz altında kalan Ayda Gezgin bebek kurtarıldı. İş adamı Sezgin Baran Korkmaz da bu sevindirici haberin üzerine sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Paylaşım sonrası adından sıkça söz ettiren iş adamı hakkında Sezgin Baran Korkmaz kimdir, nereli gibi sorular da merak konusu oldu. Peki, Ayda bebeğin eğitim masraflarını Sezgin Baran Korkmaz kimdir? Sezgin Baran Korkmaz nereli? İşte ayrıntılar…

AYDA GEZGİN BEBEK 91 SAAT SONRA KURTARILDI

Tüm Türkiye’nin gözü İzmir’den gelecek olan iyi haberlerde… 91 saat sonunda bir mucize daha yaşandı. Arama kurtarma ekiplerince başlatılan çalışmanın ardından 4 yaşındaki Ayda bebek gözyaşları eşliğinde enkazdan çıkarıldı. Gelen son dakika haberine göre Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 4 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldı. Ancak, Ayda bebeğin annesi Fidan Gezgin aynı enkazdan maalesef sağ olarak çıkarılamadı. Ayda’ya ilk ulaşan ekip çalışanı, şunları söyledi: ”Küçücük bir eldi. İlk isteği su oldu. Bir de ayran istedi yanında. O dakikadan itibaren canla başla o yavrucağı oradan çıkarmak için çalıştık. Biz elimizden geldiği kadar son kişi çıkana kadar buradayız. Halen enkaz altında olanlar var. Onları çıkarmak için uğraşacağız.”

AYDA BEBEĞİN EĞİTİM MASRAFLARINI SEZGİN BARAN KORKMAZ KARŞILADI

Bu sevindirici haberin ardından mutlu eden bir açıklama da iş adamı Sezgin Baran Korkmaz tarafından geldi. Korkmaz, Ayda bebeğin eğitim masraflarını karşılayacağını duyurdu. Peki, Sezgin Baran Korkmaz kimdir, nereli?

SEZGİN BARAN KORKMAZ KİMDİR, NERELİ?

Sezgin Baran Korkmaz, SBK Holding’in kurucu CEO’sudur.

SBK Holding, Türkiye ve komşu bölgelerdeki sıkıntılı varlıklara odaklanan bir risk sermayesi şirketidir.

Şu anda SBK Holding finans, ilaç, maden, enerji, gayrimenkul, otomotiv, teknoloji ve lojistik gibi farklı sektörlere yatırım yapmakta ve grubun dünya çapında 5.000 civarında çalışanı bulunmaktadır.

Merkez ofisi Türkiye’de bulunan SBK Holding, Avrupa, Rusya, Güney / Güneydoğu Asya, Amerika Birleşik Devletleri ve Belize’de faaliyet göstermektedir. Sezgin Baran Korkmaz, mali güçlüklerle karşılaşan birçok şirketle çalıştı ve çeşitli açılımlar yaratarak bu alanda uzmanlaşmıştır.

Editör: TE Bilisim