Gün içinde alınan besinler, ileri yaşlarımızda nasıl bir hayat yaşayacağımızı belirlediği kadar, gün içinde kendimizi nasıl hissedeceğimizi de etkiliyor. Dengeli ve yeterli beslenmek, bol su içmek ve hareket etmek her zaman ve her insan vücudu için en iyi hissetmenin yollarından. Tüm bunların yanında alabileceğiniz vitamin takviyesi sayesinde, her gün daha da güzel geçebilir. Bu nedenle hazırladığımız en iyi multivitamin tavsiyeleri listemiz her güne gülümseyerek başlamanızı sağlayacak.

İşte sizler için derlediğimiz en iyi multivitamin ürünleri:

1. Supradyn All Day

İçeriğinde koenzim Q10 ilavesi bulunan Supradyn All Day, yeterli miktarda multivitamin de içeriyor. Tablet formunda hazırlanmış olan bu ürün, lezzetli bir portakal aromasına da sahip. Günlük beslenme düzenine ek olarak, tok karnına 1 tablet tüketilen ürünü suya atarak içebilirsiniz.

2. Pharmaton 50 Plus

50 yaş ve üzerinde olan yetişkin kişilerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilmiş bu takviye, 60 kapsül ürün içermektedir. İçerisinde omega 3 yağ asitleri ile günlük ihtiyacınızı karşılamaya yetecek miktarda mineral ve vitamin bulunduran Pharmaton kapsül, bu yaş grubunun dışında kalan kişiler tarafından da ilgili hekime başvurularak kullanılabilmektedir. Kullanım şekli her gün 1 kapsül ürünün sabah kahvaltısıyla beraber tüketilmesi şeklindedir.

3. Solgar VM 2000

Çeşitli mineral ve vitaminleri içerisinde bulunduran bu kapsül takviye ürün, günlük beslenme düzenine dahil edilerek tüketilmelidir. İçerisinde B1 vitamini, B12 vitamini, B2 vitamini, B3 vitamini, B6 vitamini, Bakır, Betain, Biotin ve C vitamini gibi vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin bulunduğu takviye edici ürün, daha zinde hissetmenizi sağlarken metabolizmanızı da düzene sokar. En iyi multivitamin çeşitleri arasında gösterilen ürün, oldukça hızlı sonuçlar vermektedir.

4. Wellness Pack by Oriflame

Oriflame markası tarafından piyasaya sürülen takviye edici ürünler, içeriği ve sonuçları bakımından kadın ve erkeklerin kullanımına göre iki ayrı şekilde özelleştirilmiş durumda. İçerisinde 12 tane vitamin ve 10 tane de mineral bulunan bu ürün aynı zamanda yeterli miktarda omega 3 de içermektedir. Ürünün içinde bulunan omega 3 ise, denizlerde daha az toksik madde ile etkileşime geçmiş küçük balıklardan elde edilmektedir.

5. Redoxon 3’lü Etki

İçerisinde C vitamini, D vitamini ve Çinko bulundurulan bu ürün, günlük beslenme düzenine dahil edilerek tüketiliyor. Suda eritilen kapsüllerden meydana gelen ürünün kullanımı sonucunda çok hızlı sonuçlar alınabiliyor. Kapsül günde bir kez suda eritilerek tüketilebilir. Bu kapsülün düzenli olarak kullanılması, kişilerin daha dinç hissetmelerini sağlamaktadır.

6. Nutriway Daily

İçerisinde bir insanın günlük olarak ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri barındıran bu takviye gıda, günde bir kere kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Yapay tatlandırıcı, şeker, yapar aroma arttırıcı ya da renklendirici içermeyen ürün, diğer takviyelere göre daha doğal ve temiz içeriği ile öne çıkmaktadır. Kullanan kişilerin daha zinde ve iyi hissetmesini sağlayan bu multivitamin, aynı zamanda vücudun metabolik olarak dengede olmasını da sağlar.

7. Supradyn Energy Fast Action

İçeriğinde koenzim Q10 barındıran multivitamin desteği, aynı zamanda 13 adet vitamin ve 9 adet de mineral içermektedir. Hızlı bir emilme özelliğine sahip olan bu ürün vücuda hızlı etki ederek olumlu sonuçların da hemen gerçekleşmesini sağlamaktadır. Yetişkin kişilerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş olan ürün, direkt ağza dökülerek susuz kullanılabilme özelliğine sahiptir. Kullanan kişilerin günlük yorgunluklarını atmalarını sağlayan ürün, daha sağlıklı ve iyi hissetmeyi sağlamaktadır. En iyi multivitamin ürünleri arasında yer alan ürün aynı zamanda en çok tercih edilenlerden de biridir.

İlginizi Çekebilir:

Vücudunuzun En İyi Dostu Olacak 8 Kolajen TakviyesiSağlıkHabere Git

Editör: TE Bilisim