DENİZLİ İZMİR TREN SAATLERİ

Trenlerin Denizli’den hareket saatleri 04:20 - 05:50 - 08:25 - 12:45 - 14:35 ve 17:30 olup karşılıkları olan trenlerin İzmir’den hareket saatleri ise 07:45 - 09:00 - 11:25 - 15:30 - 16:30 ve 18:25’dir.

DENİZLİ İZMİR TREN HATTI İSTASYONLARI

Denizli İzmir tren durakları şu şekilde sıralanır:

Kalkış durağı olan Denizli istasyon, Goncalı, Sarayköy, Buharkent, Horsunlu, Pamukören, Kuyucak, Nazilli, İsabeyli, Atça, Sultanhisar, Karaali, Köşk, Umurlu, Denizli, İncirliova, Germencik, Ortaklar, Çamlık, Selçuk, Tepeköy, Torbalı, Pancar, Menderes, Adnan Menders Havaalanı, Geziemir, İzmir ( Basmane),

Tüm bu duraklara Denizli İzmir tren saatleri içinde yapılan seferlerle ulaşım gerçekleştirilir.

HAREKET SAATLERİ

Denizli İzmir treni kalkış saatleri şöyledir:

Trenlerin Denizli’den hareket saatleri 04:20 - 05:50 - 08:25 - 12:45 - 14:35 ve 17:30 olup karşılıkları olan trenlerin İzmir’den hareket saatleri ise 07:45 - 09:00 - 11:25 - 15:30 - 16:30 ve 18:25’dir. Denizli İzmir arası ortalama seyahat süresi 4 saat 40 dakikadır.

Bu saatler kapsamında Denizli’den İzmir’e ve İzmir’den Denizliye tren yolculuğu ile ulaşım sağlamak mümkündür.

DENİZLİ İZMİR TREN BİLETİ REZERVASYONU NASIL YAPILIR?

Denizli İzmir trenine bilet ayırtmak için Denizli Garına ait olan ‘’ 0258 268 28 31’’ rakamlı telefon hattı aranmalıdır. Bu destek hattına cevap veren gişe görevlilerine TC kimlik numarası, isim, soy isim, bilet alınmak istenilen sefer saati hakkında bilgi verilerek, trenden yer rezervasyonu gerçekleştirilmek istendiği aktarılır. Talep kapsamında ilgili sefer için rezervasyon gerçekleştirilir.

BİLET FİYATLARI

Denizli İzmir treni bilet ücretleri hakkında bilgiler şöyledir:

Denizli İzmir treni tam bilet fiyatı 28 TL olarak belirlenmiştir. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler, bileti 24 TL fiyat değerinden satın alırlar. Denizli İzmir treni gidiş-dönüş bilet fiyatı ise rezervasyon kapsamındaki indirim ile 40 TL olarak temin edilir. Denizli İzmir trenine Nazilli istasyonundan binecek olanlar, bilet için 19 TL ücret öderler.

DENİZLİ İZMİR TREN YOLCULUĞU SÜRESİ

Denizli İzmir treni sefer süresi

Denizli İzmir arası ortalama seyahat süresi 4 saat 40 dakikadır. 24 farklı durağın ziyaret edildiği yolculuk sonunda İzmir Basmane durağına ulaşım sağlanır. Denizli tren istasyonundan Nazilli’ye 1 saat süre içinde, Denizli’a ortalama 2 saatte, Adnan Menders Havaalanı konumuna ortalama 3 saat içinde ulaşım sağlanır.

DENİZLİ İZMİR TREN BİLETİ NASIL ALINIR?

Denizli İzmir tren bileti edinmek için izlenen adımlar şu şekildedir:

Bilet direk olarak Denizli istasyonunda yer alan bilet satış gişelerinden temin edilir.

Bileti internet üzerinden almak isteyenler, https://ebilet.tcddtasimacilik.gov.tr/view/eybis/tnmGenel/tcddWebContent.jsf adresine giriş yapmalıdır. EYBİS sistemi ana sayfasında yer alan boşluklar üzerine nereden nereye gidilmek istendiği, sefer tarihi ve yolcu sayısı girilir. Ekranda yer alan ‘’ara’’ kutucuğuna tıklanır. İşlem ile yeni açılan pencerede tercih edilen tren seferinin saati ve boş koltuklar görüntülenir. İlgili koltuk seçimi yapılıp, açılan yeni penceredeki tablo üzerine e-posta, telefon, TC kimlik numarası, HES kodu yazılıp ‘’devam ‘’ kutucuğuna tıklanır. Yeni pencerede açılan online ödeme alanına banka kartı numarası ve don kullanım tarihi yazılıp ‘’ödemeyi tamamla’’ kutucuğu seçilir.

Bu adımların ardından Denizli İzmir tren saatleri aralığına uygun şekilde online olarak alınana bilet, yolcunun e-posta adresine gönderilir.

Benzerler içerikler:

TCDD Tren Saatleri

♦ Adana Mersin Tren Saatleri

İzmir Denizli Tren Saatleri

♦ İskenderun Mersin Tren Saatleri

Ankara İstanbul Hızlı Tren Saatleri

Aydın İzmir Tren Saatleri

Denizli İzmir Tren Saatleri

2021 Tren Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Güncel

Habere Git

Editör: TE Bilisim