Bu öfke sonun olabilir! TV8’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir, 23. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde heyecana tanık olmak isteyenler TV8 canlı izle ve Doğduğun Ev Kaderindir canlı izle detaylarını araştırıyor. Yaşanmış gerçek bir hikayeden diziye uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir 23. bölüm canlı izlemek için TV8 Canlı yayın ile Doğduğun Ev Kaderindir 23. yeni bölüm izleme detayları haberin devamında.

Doğduğun Ev Kaderindir 23. bölüm canlı izle! TV8 Canlı yayın ile Doğduğun Ev Kaderindir 23. yeni bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölümde neler olmuştu?

Zeynep’in eski acıları Mehdi’nin kapısına getirdiği Bayram ile tekrar su yüzüne çıkar. Ancak Zeynep artık eski Zeynep değildir ve kendi elleriyle kurduğu hayatına sahip çıkmak için zor bir seçim yapması gerekir.

Mehdi’nin Barış paranoyası arttıkça Zeynep’in hayatına müdahil olabilmek için yeni yollar bulmaya çalışır. Bu konudaki en büyük destekçisi yine Sakine olacaktır. Barış ve Nermin’in ise Mehdi konusundaki endişeleri büyür.

Mehdi’nin alacağı sürpriz karar tüm ev halkını etkileyecektir. Cemile ve Nuh yeni hayatlarına başlamaya çalışırken Müjgan da bir süre Erzurum’a gitmeyi düşünür. Bu sırada Mehdi’nin Bayram’ı kendi evine getirişi ile gerilim artar. Zeynep işi için canla başla çalışırken Bulgaristan’da görülecek davanın tarihi de gelip çatmıştır. Ancak bu durum Mehdi’nin büyüyen kıskançlığıyla baş etmesini zorlaştırır. Tüm bunlar olurken Burhan’ın atacağı adımla hiç kimsenin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Editör: TE Bilisim