Çorumda herkesin kanını donduran bir olay yaşandı. 3 yaşında kalbinden rahatsızlanan erkek çocuk, annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. tarafından cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Bu olayın ardından tüm Türkiye ağaya kalkarken Olayla ilgili gözaltına alınan anne ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı tutuklandı. Peki, Çorum’daki 3 yaşındaki cinsel istismar olayı nedir? Çorum’da istismar sonucu hayatını kaybeden çocuğun ailesi kim? Detaylar haberimizde…

ÇORUM’DAKİ 3 YAŞINDAKİ CİNSEL İSTİSMAR OLAYI NEDİR? ÇORUM’DA İSTİSMAR SONUCU HAYATINI KAYBEDEN ÇOCUĞUN AİLESİ KİM?

Çorum’da rahatsızlanan erkek çocuk, annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. tarafından kalp rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürüldü.

Küçük çocuk, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cinsel istismara maruz kalmış olabileceği şüphesi üzerine polise haber verildi.

TUTUKLANDILAR

Çocuğun annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç., gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen anne ve erkek arkadaşı, ‘Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği´ne sevk edildi.

Mahkeme anne Z.B.Y. ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’nin ‘Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

Editör: TE Bilisim