Zümrüdüanka 6. son bölüm kesintisiz tek parça izlemek isteyen seyirciler, FOX TV yayın akışı detaylarına ulaşmak istiyor. Zümrüdüanka 6. son bölüm FOX TV’de 29 şubat akşamı yayınlandı. Evinden uzakta veya televizyonunda arıza yaşayan seyirciler, dizinin son bölümünü kaçırmak istemiyor. Bu nedenle izleyiciler, Zümrüdüanka son bölüm izlemek için araştırmalar yapıyor.

Latif’in itirafıyla Demirkan Konağı’ndaki tüm dengeler alt üst olmuştur. Azimet’in Saniye ile ilgili düşüncelerini öğrenen Abbas bunu kendi lehine çevirmek için sinsi bir plan yapar. Safını açık açık ilan eden Azimet de Zümrüt’ü yaralamak için hiç vakit kaybetmeyecektir.

Zümrüdüanka 5. bölümde neler yaşanmıştı bir göz atalım… Serhat’ın polisler tarafından götürülmesi Demirkan Holding’de bomba etkisi yaratmıştır. Perişan olan Azimet başlarına gelen bütün felaketlerden Zümrüt’ü sorumlu tutuyordur. Bir kez daha Serhat’ı kaybetmek istemeyen Zümrüt, onun masumiyetini ispatlamak ve Serhat’ı özgürlüğüne kavuşturmak zorundadır. Ülfet ise Rüstem’deki değişimin sebebini öğrenir. Karı koca arasında geçen sert hesaplaşma Ülfet’in yaralarını deşer. Abbas, Serhat’tan sonsuza dek kurtulmak için yeni bir plan yaparken kaldıramayacağı kadar ağır bir darbe yiyeceğinden habersizdir. Bunun sonuçları sadece Abbas’ı değil tüm Demirkan Konağı’nı darmadağın edecektir.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM İZLE

FOX TV ile Zümrüdüanka 6. son bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki linke tıklayın…

ZÜMRÜDÜANKA 6. SON BÖLÜM İZLE! FOX TV İLE ZÜMRÜDÜANKA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZÜMRÜDÜANKA 6. BÖLÜM FRAGMAN

Zümrüdüanka 6. Bölüm Fragmanı için neler yaşanacağına dair bir göz atmak isterseniz eğer hemen aşağıdaki videodan yeni bölüm fragmanına ulaşabilirsiniz…

Editör: TE Bilisim