Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

Yaz ayı transfer döneminde gereken adımları atamayan, fakat devre arasında hem teknik heyeti hem de taraftarlarını mutlu etmek isteyen Galatasaray yönetimi İrfan Can Kahveci için yeni bir formül buldu.

DEFANSA YENİ İSİM

Başakşehir’in ‘en az 12 milyon euro’ dediği İrfan Can Kahveci transferini sonlandırmak için Marcao’yu gözden çıkaran Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Roma’ya göndereceği belli olurken, kulübe gelecek sıcak parayla İrfan transferinin bitirileceği öğrenildi. Sarı kırmızılı takımda oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Marcao’nun 10 milyon euro’ya satılacağı bildirilirken, yönetimin defans hattındaki boşluğu kapatmak için bonservisi elinde olan bir stoperle görüşmelere başladığı ifade edildi.

EN İYİ 11

Kariyerinde Olympiakos, Panionios ve Platinas gibi takımlarda forma giyen Yaya Banana’nın Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu anlaşılırken, scout ekibinin Fatih Terim’e ‘Yeni Song olabilir’ raporunu sunduğu belirtildi. 12 kez Kamerun Milli Takımı’na seçilen Yaya Banana son olarak Ürdün takımı Shabab – Al – Ordon’da oynarken, 29 yaşındaki futbolcu 2019’da Afrika Uluslar Kupası organizasyonunda en iyi 11’e seçildi.

Editör: TE Bilisim