Terörist Narin Oso, sadece gizli üst düzey teröristlerin bildiği büyük bir gizlilik içinde Türkiye’ye geçiş yaptı. Ancak teröristin Türkiye’ye geçiş yapacağı bilgisine ulaşan istihbarat birimleri daha Suriye’deyken terörist ve iki kuryesini yakın takibe aldı. Türkiye içindeki bağlantılarına da ulaşabilmek için adım adım izlenen kadın teröristin, güvenlik güçlerine yönelik saldırı hazırlığı içinde olduğuna dair istihbari bilgiler elde edildi.

Havadan imha edildi

Sabah’ta yer alan habere göre; Diyarbakır’ın Dicle ile Elazığ’ın Arıcak ilçeleri arasında kalan Görese Dağı’nda korumasıyla birlikte Kurşunlu Köyü civarında olduğu İHA’lar tarafından tespit edildikten sonra bölgeye hava harekâtı düzenlendi. F-16’ların gerçekleştirdiği harekâtta Narin Oso ile birlikte koruması Elif Eylem Önkol öldürüldü. Terör örgütü PKK, iki kadın teröristin öldürüldüğünü bir yıl sonra duyurmak zorunda kaldı. İki teröristin de ölümünü sıradan bir teröristmiş gibi kısa bir açıklamayla duyurdu.

YPG/PKK’nın sözde tabur komutanı 

Örgütün Suriye’de “Cezire kantonu” olarak adlandırdığı bölgede, 400 teröristten oluşan sözde “hareketli taburlardan sorumlu olduğu”, suikast/sabotaj eğitimi aldığı ve Rimelan’daki petrol kuyularının da güvenliğinden sorumlu olduğu belirlendi.

PKK’da kavga başladı! Örgüt elebaşından itiraf: MİT içimize kadar sızmış

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim