Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu TV8’in sevilen programı Survivor 2020, her akşam ekranlara konuk olmaya devam ediyor. Dominik’te gerçekleşen yarışmanın iddialı adayları da ekran başındaki izleyicilerin gündeminden düşmüyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında yarışan katılımcıların özel hayatlarından kişisel bilgilerine her bir detay merakla araştırılıyor. Uyumlu kişiliği ve takım arkadaşlarıyla olan samimi ve destekleyici diyaloglarıyla takdir gören Cemal Can Canseven de en çok merak edilen isimlerden biri. Cemal Can, geçtiğimiz günlerde şarkı yarışmasında sergilediği perfomransla da beğeni topladı. Peki, Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir, nereli, kaç yaşında ve boyu kaç? İşte merak edilenler!..

Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir, nereli, kaç yaşında ve boyu kaç? İşte bilgiler!

Survivor yarışmacılarından Cemal Can Canseven, 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir.

Cemal Can’ın, kendisinden tam 9 yaş büyük, ‘küçük annem’ dediği bir ablası var.

Canseven, liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamlayıp ardından üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi.

İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümününde öğrenime başlayan Canseven, Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya karar verdi ve şu an DJ’lik yapıyor.

Video paylaşım sitesi Youtube’ı da aktif kullanan Survivor Cemal Can’ın aynı zamanda, ünlü makyaj youtuberı Danla Bilic ile de üniversite yıllarından bu yana sürdürdükleri yakın dostluklarının olduğu biliniyor.

Cemal Can’ın boyu kaç sorusunun yanıtı ve hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Cemal Can Canseven, daha Survivor’ın ilk haftasında bu fotoğrafı ile gündem oldu. Fotoğraf ‘hayaller ve hayatlar’ başlığı ile birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Editör: TE Bilisim