Oyuna sonradan dahil olan Kevin N’Koudou, 70. dakikada Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü attı.

Süper Lig’in 11. haftasında Denizlispor’u konuk eden Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, takımının başında yer aldı.

Hafta başında yüksek ateş ve aşırı halsizlik sebebiyle hastanede tetkikleri yapılan ve “viral enfeksiyon üzerinde gelişen süper enfeksiyona bağlı atipik pnömoni” tanısı konulan Avcı, bu nedenle UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile oynanan karşılaşma için Portekiz’e gidememişti.

Avcı’nın yorgun ve halsiz durumu dikkati çekti. Abdullah Avcı’nın olmadığı Braga maçında takımın başında yardımcı antrenör Recep Uçar görev almıştı.

Beşiktaş’ta sakatlığı devam eden Dorukhan Toköz ve Douglas maçta forma giyemeyecek.

BURAK 11’E GERİ DÖNDÜ

Sezon başından beri sakatlıklarla mücadele eden Burak Yılmaz, 3 maç sonra ilk 11’de şans yakaladı.

Sakatlığı nedeniyle iki Braga karşılaşmasıyla ligdeki Galatasaray maçında kadroda yer alamayan Burak, geçen haftaki Antalyaspor mücadelesinde ise sonradan oyuna dahil olmuştu.

Siyah-beyazlı ekipte Caner Erkin orta sahanın sağında, Ljajic ise solunda oyuna başladı. Abdoulay Diaby ise hücuma dönük orta saha görevini yerine getirmeye çalıştı.

DİABY’E PLAKET HEDİYE EDİLDİ

Beşiktaş’ın Vodafone Park’taki resmi maçlarda 200. golünü atan Abdoulay Diaby’e ödülü verildi.

Siyah-beyazlı ekibin Süper Lig’in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 yendiği maçta ikinci golü atan ve takımının Vodafone Park’taki ikinci “dalya”sına imza atan Diaby, Denizlispor maçı öncesi düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Vodafone Karakartal Hareketi Üyesi Sezen Aluç tarafından verilen 200. gol için özel olarak tasarlanan ödül heykelciğinin bir örneği, Beşiktaş Müzesi’nde sergilenecek.

Editör: TE Bilisim