TOKİ Tuzla kazananlar listesi belli oldu!Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte koordine ettiği Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 100 bin sosyal konut projesinde bugün Tuzla 3+1 konut kuraları çekilişi gerçekleştiriliyor. Sabah saat 10.00’da startı verilen kura töreniyle bin 725 konut bugün hak sahiplerini bulacak.

Dün, 2+1 projeler için tören yapılmıştı. Bugün ise noter huzurunda yapılan çekilişlerde ilk olarak şehit ailesi ve engellilerin konutları belirlenecek.

Peki TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? İsim isim TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte yanıtları:

2020 TOKİ İSTANBUL TUZLA İSİM LİSTESİ

Kura sonucu ev almaya hak kazanan hak sahiplerinin isim listesi TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet üzerinden erişime sunuluyor. Tam listesine hemen aşağıda yer verdiğimiz bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA SORGULAMA EKRANI!

Çekilen kuraların neticeleri, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ’nin www.toki.gov.tr internet adresini açtıktan sonra “Satış ve Duyurular” sekmesinin altında yer alan “Kura Sonucu Sorgulama” sekmesine tıklayınız. Burada hak sahibine ait vatandaşlık numarasını girdikten sonra kura sonuçları sorgulanabiliyor.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ 2020 BAŞVURUM KABUL OLMADI ŞİMDİ NE YAPMALIYIM? BAŞVURU ÜCRETİ NASIL GERİ ALINIR?

TOKİ konutları için, noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda hak sahibi olamayan vatandaşlara başvuru bedelleri belli sir süre sonra iade ediliyor.

Kurada, asil ve yedek listeye girerek hak sahibi olamayanlar, başvuru bedellerini, kuranın çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında Halk Bankası’nın yetkili şubelerinden geri alabilecekler. Ücretler, para yatırıldığında verilen dekont ve kimlik belgesi ibrazı sonrası geri ödenecek.

Editör: TE Bilisim