Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenlerinde konuştu. Gerçekleştirilen yatırımlara dair önemli detaylar paylaşan Erdoğan “İş dünyamızın her meselesini kendi meselemiz olarak görüyor, sıkıntılarına, sorunlarına çözüm üretiyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Kocaeli Türk ekonomisinin gurur kaynağıdır. Biz de Kocaeli’ne gelirken elimiz boş gelmemeye özen gösteriyoruz. Şehrimize hemen her ziyareti muhakkak bir açılış töreniyle taçlandırmaya çalışıyoruz. Eğitimde toplam yatırım bedeli 704 milyon TL’yi aşan 1527 dersliği, 5 okul spor salonunu, 9 atölyeyi 180 kişilik pansiyonu ve 1 konferans salonunu Kocaeli’mizin hizmetine sunuyoruz.

“DAHA DA GÜÇLENİYORUZ”

Bu ülkenin potansiyelini bilen girişimcilerimiz Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyor. Biz üretim altyapımızı daha da güçlendiriyoruz.

İş dünyamızın her meselesini kendi meselemiz olarak görüyor, sıkıntılarına, sorunlarına çözüm üretiyoruz.

Bu ülkenin potansiyelini bilen çok iyi bilen girişimcilerimiz şeamet tellallarına kulak asmadan Türkiye’nin aydınlık geleceğine yatırım yapıyor.

“YILDIZIN YÜKSELECEĞİ ASIR OLACAK”

Bizim aşkımız da sevdamız da Türkiye’dir. Biz, can borcumuz olan bu milleti gerçekten çok seviyoruz.

Hayallerimizi önce projelere, projelerimizi de zaman içinde tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Ne yapıyorsak Türkiye için yapıyoruz.

Bu asır, Türkiye’nin yıldızının daha da parladığı bir asır olacaktır.

Batı ülkelerindeki sefahat perdesinin altındaki zihni sefalete, geri kalmış ülkelerin varlık içinde nasıl yokluğa mahkum edildiklerine bizzat şahit oluyoruz.

“İSLAM DÜŞMANLIĞI DA KURTARAMAYACAK”

Özellikle koronavirüs salgını döneminde Batı toplumlarındaki çarpıklıklar, adaletsizlikler çok daha aşikar hale geldi.

Batılı ülkeleri özellikle girdikleri bu çıkmazdan son dönemde sarıldıkları İslam ve yabancı düşmanlığı da kurtaramayacaktır.

(Kovid-19) Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde insanlar temel sağlık hizmetlerine ulaşamadığı için göz göre göre can verdi.

Editör: TE Bilisim