Selçuklu Belediyesi, belediyecilik faaliyetlerinin dışında farklı sektörlere desteklerini sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi ilçede tarımı geliştirmek, ürün rekoltesi ve kalitesini artırmak için Selçuklu Ziraat Odasına iki adet taş toplama makinesi hibe etti. Selçuklu Ziraat Odası hibe edilen makinelerle ilçe genelinde tarımı geliştirmeyi planlıyor. Selçuklu Belediyesi ile Selçuklu Ziraat Odası arasında iki makinenin hibesi için protokol imzalandı. Selçuklu Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen imza törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükharmancı, AK Parti Selçuklu ilçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Selçuklu Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: TARIMIN GELİŞMESİNE BELEDİYE OLARAK KATKI SUNACAĞIZ

Protokol töreninde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugün de Selçuklu Ziraat Odası Başkanımızla birlikte hayırlı bir protokole imza attık. Birazdan da inşallah devir teslim törenini yapacağız. Dış mahallelerimizde tarımla uğraşan hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda iki adet taş toplama makinesini Selçuklu Belediyesi olarak meclis kararıyla alımlarını gerçekleştirdik. Bugün inşallah Selçuklu Ziraat Odamıza bu iki makinemizi teslim edeceğiz. Bu tahsisle birlikte Selçuklu Ziraat Odasında ihtiyacı olan hemşehrilerimize bu araçları uygun bir şekilde kullandıracaklar. Bu şekilde inşallah tarımın gelişmesine, ilçemizde tarımın daha iyi şartlarda yapılmasına Selçuklu Belediyesi olarak katkı sağlayacağız. Bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum. Selçuklu Ziraat odamıza da böyle bir birlikteliğe bizi teşvik ettiği için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

SELÇUKLU ZİRAAT ODASI BAŞKANI KÜÇÜKHARMANCI: ÇİFTÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya iki makine için teşekkür eden Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükharmancı, “Başkanımıza çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum, bu imkanı bize sağladılar. İnşallah hayırlara vesile olur. Selçuklu’da yaşayan çiftçi kardeşlerimize de hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükharmancı iki adet taş toplama makinesinin protokolünü imzaladı. Ardından makineleri inceleyen Başkan Pekyatırmacı, makineleri Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Küçükharmancı’ya teslim etti.

Editör: TE Bilisim