Whatsapp sözleşmesi gelmedi iptal mi oldu? Whatsapp sözleşmesi kabul ettim nasıl iptal olur? Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp’ın yeni güncelleme ve gizlilik sözleşmesi tartışmalara neden olmuş, kullanıcılar uygulamayı silerek alternatif mesajlaşma uygulamalarına yönelmişti. Sosyal medyada konu olan Whatsapp gizlilik sözleşmesi tartışmaları devam ederken Whatsapp sözleşmesi gelmedi iptal mi oldu? Whatsapp sözleşmesi kabul ettim nasıl iptal olur? sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…

Whatsapp sözleşmesi gelmedi iptal mi oldu? Whatsapp sözleşmesi kabul ettim nasıl iptal olur?

Sosyal medyada yer alan iddialara göre; WhatsApp 8 Şubat 2021 tarihinde yürürlüğe girecek olan kullanıcı verilerini Facebook ile doğrudan paylaşabilmesine izin veren yeni gizlilik sözleşmesinden vazgeçti. Ancak konuyla ilgili hiçbir resmi kurumdan bu yönde bir açıklama yapılmaması nedeniyle iptal edilip edilmediği net olarak bilinmiyor.

Kullanım koşullarını değiştiren WhatsApp, kullanıcıların verilerinin doğrudan Facebook ile paylaşılmasını istiyor. Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak. Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında yer almıyor.

Kullanım koşullarını değiştiren WhatsApp, kullanıcıların verilerinin doğrudan Facebook ile paylaşılmasını istiyor. Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak.

Editör: TE Bilisim