Beşiktaş’ın tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz, 2-0 kazanılan Fenerbahçe derbisinden sonra yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu.

GÜNDEME OTURAN AÇIKLAMALAR

Tecrübeli yıldız maç sonrası mikrofonların başına geçerek, “Söylemek istediğim çok şey var ama şu an değil. Şu anda ben birleştirici, bağdaştırıcı konumdayım. O yüzden bazı şeyleri açarak, gereksiz yere gündem oluşturmak istemiyorum. Ancak yeri geldiğinde konuşacağım” ifadelerini kullanmıştı.

DERBİ SONRASI FLAŞ İDDİA

Bu sözleriyle, alacakları konusunda problem yaşadığı Beşiktaş yönetimine üstü kapalı mesaj yolladığı belirtilen Burak Yılmaz hakkında, daha sonra flaş bir iddia ortaya atılmış ve milli futbolcunun Fransız ekibi Lille ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edilmişti. Ancak gelen bilgilere göre Burak’ın yeni adresi Fransa değil İtalya olacak gibi görünüyor.

ALACAKLARINA KARŞILIK BONSERVİSİNİ İSTEDİ

Bu sezon Beşiktaş’ın en büyük gol umudu olan ve 26 maçta 14 gol 7 asistlik performansıyla kalitesini gösteren golcü futbolcunun alacaklarına karşılık yönetimden bonservisini istediği öğrenilirken, 35 yaşındaki futbolcunun Serie A ekipleriyle görüşmelere başladığı bildirildi.

ÜÇ İTALYAN EKİBİ PEŞİNDE

Özellikle İtalya’nın köklü kulüplerinden Fiorentina’ya çok yakın olduğu öğrenilen Burak Yılmaz’ın Genoa’yla da telefon trafiğine girdiği kaydedilirken, ligden düşmemeleri halinde Lecce’nin de Burak için devreye gireceği kaydedildi.

YÜKSEK MAAŞI YÖNETİMİ ZORLUYOR

Şu anda Beşiktaş’tan 3 milyon euro net maaş alan Burak Yılmaz’ın yüksek geliri siyah beyazlı kulübü bir hayli zorlarken, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi. İtalya’ya transferi için gün sayan milli golcünün Serie A ekiplerinden 2,5 milyon euro talep ettiği anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim