MasterChef 2020’de ilk 16 yarışmacı için seçmeler devam ediyor. Yarışmacılar arasından Masterchef Serhat ilk 16’ya giren ilk isim olurken Masterchef Duygu ikinci, Masterchef Özgül ise üçüncü isim olmuştu. Bugün ise izleyenlerin de dikkatini çeken yarışmacılardan biri olan Masterchef Berker Başmanav’ın neler yapacağı merak ediliyor. Peki, Masterchef Berker Başmanav nereli, kaç yaşında? Berker Başmanav kimdir? İşte yanıtı…

MasterChef Özgül Coşar kimdir, nereli? Özgül Coşar kaç yaşında, mesleği ne?

Televizyon

Habere Git

MASTERCHEF BERKER BAŞMANAV NERELİ, KAÇ YAŞINDA? BERKER BAŞMANAV KİMDİR?

Berker Başmanav, 24 yaşında. Aşçı. Aslen Sakarya Hendekli olan Berker, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Üç yıl amatör, beş yıl da profesyonel aşçılık yapmış. Evde ise butik pasta yapıyormuş. Normal süre dolduktan sonra Mehmet şef, tezgahta yemek tabağı dışında bir şey kalmayacak diyerek otuz saniye süre verdi. Mutfak hızını ölçüyorum dediği bu sınavı Berker başarı ile geçti.

Babasını kaybettikten sonra annesi işe gittiği için evde yalnız kalması nedeniyle çok küçük yaşlarda mutfağa girdiğini, ailesinin de bu konuda ona çok destek olduklarını söyledi.

MasterChef Türkiye ilk turunda Berker Başmanav, turna yemişi sosu eşliğinde enginarlı keşkek ve kuzu pirzola yapmış ve üç şefin evet oyunu almayı başarmıştı.

Editör: TE Bilisim