ATV’de her Çarşamba izleme rekorları kıran dizi olan Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanla izlendi. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin her bölümü heyecan dolu sahneler içeriyor. Tarihi konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve ilk bölümünden bu yana izleyicileri ekrana kilitleyen dizide birbirinden önemli olaylar yaşanacak. Kuruluş Osman’da Targun ile Osman Bey evlenecek mi? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Zekice bir planla kaleye girerek Nikola’yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans’a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey’in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt’e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer. İnegöl’ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey’in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey’i elçi olarak Kulucahisar’a gönderir.

OSMAN GAZİ İLE TARGUN HATUN TARİHTE EVLENDİ Mİ? KURULUŞ OSMAN’DA TARGUN İLE OSMAN BEY EVLENECEK Mİ?

Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izlenmeye başlandı. Her bir bölümü ayrı heyecan içeren dizinin yeni bölümünde de Kulucahisar Kalesi geri alınıp alınamacağı merak konusu oldu. Kuruluş Osman 36. bölümde Osman Bey, Targun Hatun’la evlenecek mi? Osman Bey’in stratejilerinin neler olacağı da merak edilenler arasında yer alıyor.

Targun Hatun dizide Peçenek Beyi’nin kızı olarak geçiyor. Ancak tarihi kaynaklarda ve Osmanlı kaynaklarında Targun Hatun’a dair herhangi bir bilgi yer almıyor. Osman Bey ile evlendiğine dair bir kayıt da bulunmuyor.

Editör: TE Bilisim