Yayınlandığı ilk günden itibaren ATV ekranlarında milyonlarca seyirciyi ekran başına toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz(EDHO) dizisi Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi oldu. Yeni yıla girmemizle birlikte yapılan bazı sözleşme düzenlemeleri nedeniyle dizi ve programların yayın süreçlerinde değişikler yaşanıyor. Bu nedenle vatandaşlar, 2020’nin ilk günlerinde sevdikleri dizilerin yeni bölümlerinin ekranlara yansıyıp yansımayacağını araştırıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Başrol oyuncuları Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Burak Sergen gibi isimler olan EDHO’nun yeni bölüm hakkında detayları merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? 7 Ocak EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ – EDHO BUGÜN VAR MI?

EDHO, bugün ATV yayın akışında yer almamaktadır. Yeni yıl sözleşmeleri nedeniyle ara verilen diziler arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da yer alıyor. 2020 yılı için yapılacak sözleşmeler nedeniyle EDHO yeni bölüm 7 Ocak Salı akşamı yayınlanmayacak.

EDHOYENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yeni yıla girdiğimiz için dizi ve programlar ile ilgili yapılacak sözleşmeler nedeniyle bu hafta özel kanalların hiç birinde yeni bölüm yayınlanmayacak. Bu durum sadece bir hafta sürecek. Gelecek hafta tüm dizilerin yeni bölüm yayını tekrar ekranlarda olacak. Aksi bir durum olduğu halde haberimizin detaylarından tüm bilgilere ulaşabileceksiniz. Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise yeni bölüm ile 16 Ocak tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 154. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır’ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz’i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır.

Editör: TE Bilisim