Beşiktaş, Sivasspor karşısında üst üste üçüncü lig galibiyetini arıyor. Vodafone Park’ta saat 19:00’da başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. İşte Beşiktaş – Sivasspor maçının muhtemel 11’leri…

Siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı 13 maçta 8 galibiyet, bir beraberlik ve 4 yenilgiyle 25 puan topladı. Son 2 haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü’nü yenen Beşiktaş, zirve yarışına da ortak oldu. Demir Grup Sivasspor ise 4’er galibiyet ve yenilginin yanı sıra 5 beraberlik sonunda 17 puan topladı.

Beşiktaş’ta annesinin vefatı nedeniyle yarın Kamerun’a gidecek Vincent Aboubakar bu maçta görev alamayacak. Sol uyluk iç adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Josef de Souza da formasından uzak kalacak. Sakatlıkları henüz geçmeyen Gökhan Töre ve Adem Ljajic takımlarını yalnız bırakacak diğer isimler.

Siyah-beyazlı ekipte Ankaragücü maçında kaşına dikiş atılan ve görme güçlüğü yaşadığı söylenen Cyle Larin’in maça yetişmemesi durumunda ileri uçta görev alacak ismin Güven Yalçın olması bekleniyor.

Konuk ekipte ise sakatlığı süren Serhiy Rybalka dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Sivasspor maçının muhtemel 11’leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Mensah, N’Koudou, Larin (Güven)

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Robin, Uğur, Claudemir, Hakan, Fajr, Erdoğan, Kayode, Gradel

Dorukhan neden sözleşme uzatmıyor? İşte imza atmamasının sebebi!

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim