Masumlar Apartmanı Naci’nin kızı kimdir? Naci’nin gerçekte hayatta kızı var mı? Salı akşamlarının reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle gündem oldu. Safiye ve Naci arasındaki aşkın konu edindiği dizide bir önceki bölümde Naci’nin eski karısı olduğu görünen Gülru diziye dahil olmuştu ve Naci karakteri sükse yapmıştı. Ekranları başına milyonları kilitlemeyi başaran dizide bu sefer de Naci’nin kızı ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı Naci’nin kızı kimdir? Naci’nin gerçekte hayatta kızı var mı? Detaylar haberimizde…

MASUMLAR APARTMANI NACİ’NİN KIZI KİMDİR? NACİ’NİN GERÇEKTE HAYATTA KIZI VAR MI?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin ilk aşkı Naci geçen hafta gündem olmuştu. Naci’nin eski karısı Pervin Bağdat’ın canlandırdığı Gülru karakteri diziye dahil olmuş seyircinin Safiye adına en sevinçli olduğu anda gündeme adeta bomba gibi giriş yapmıştı. 29 Aralık tarihinde yayımlanan yeni bölümüyle de Naci’nin kızı gündem oldu. Masumlar Apartmanı dizisinde Naci’nin kızını Ayça Melek Gülerce canlandırmaktadır. Naci’nin kızı 11 yaşındadır.

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci’nin kızı rolünü canlandıran Ayça Melek Gülerce, ilk kez ekranlara Kadın adlı dizinin 40 ile 48’inci bölümleri arasında gelmiştir ve bu Ayça Melek Gülerçe’nin ilk kamera karşısı oyunculuğu olmuştur. Oyuncu şimdilerde ise Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılmaya hazırlanıyor. Daha öncesinde oyuncunun oynadığı 11 adet reklam bulunuyor ve kendisi 10 yaşında.

010 senesinde dünyaya gözlerini İstanbul’da açmıştır küçük oyuncu. Kendisi 31 kilodur ve 1, 39 metre boyundadır. Yusuf Güney Gün ajansın himayesinde bulunan bir oyuncudur. Daha öncelerinde; Migros, Eti Benim O, Algida ve Garanti Bonus gibi birçok reklam filmlerinde yer alan oyuncu okul hayatına 3. Sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir. Aynı zamanda modellikte yapmakta olan Ayça Melek Gülerçe, Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna seçilmiş ve büyük ihtimalle Naci’nin kızı olan karakteri canlandıracaktır.

Ayça Melek Gülerçe’nin oynadığı diziler

• Kadın(2019)

• Masumlar Apartmanı(2021)

Editör: TE Bilisim