TV8’in en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de 3’lü düellolar sonrası yarışmacılar final turu için büyük çaba sarf ediyor. İzleyenlerin keyif alarak takip ettiği Masterchef 2020’de Emir Elidemir dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. MasterChef Emir’in hayatını araştıranlar,MasterChef Emir kaç yaşında? MasterChef Emir Elidemir kimdir, nereli? gibi sorulara yanıt arıyor. Merak edilen haberimizde…

MasterChef Emir kaç yaşında? MasterChef Emir Elidemir kimdir, nereli?

Masterchef Emir Elidemir 1994 yılında İzmir’de doğdu. 26 yaşında olan Emir Elidemir, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde eğitimini tamamladı ve 2012 yılında üniversite için mutfağı seçti. Çocukluğundan beri en büyük tutkusu yemek yapmak olan Emir Elidemir, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. 4 yıllık eğitiminin ardından Emir Elidemir ünlü restoranlarda çalışmaya başladı.

Florida, Amsterdam, Lyon ve İzmir’de staj yapan Emir Elidemir, Michelin yıldızlı 3 restoranda çalıştı. Son olarak New York’ta bir restoranda emek veren Emir Elidemir yarışmaya katılmak için Amerika’dan Türkiye kesin dönüş yaptı.

Editör: TE Bilisim