Sosyal medya platformu TwitterABD Başkanı Donald Trump’ın ülkedeki 59. başkanlık seçimlerine ilişkin yaptığı bir paylaşıma, “tartışmalı” bilgiler içerdiği gerekçesiyle “uyarı” etiketi ekledi.

ABD Başkanı Trump’ın, dün düzenlenen ve hala kritik eyaletlerde netleşmeyen seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı bir paylaşıma, Twitter’dan “uyarı” etiketi geldi.

“BU TWEETTE PAYLAŞILAN İÇERİKLER TARTIŞMALIDIR”

Twitter, Trump’ın paylaşımına, “Bu tweette paylaşılan içeriklerin bir kısmı veya tümü tartışmalıdır ve bir seçime ya da başka bir toplumsal sürece katılma konusunda yanlış yönlendiriyor olabilir.” etiketini ekledi.

TRUMP’IN O PAYLAŞIMI

ABD Başkanı Trump, söz konusu paylaşımında, “Dün gece ben, Demokratların kontrolündeki hemen hemen tüm kilit eyaletlerde yarışı önde götürüyordum. Sonra bir bir bu eyaletlerde sürpriz oyların sayılmasıyla ben geriye düştüm. Çok ilginç.” ifadesini kullanmıştı.

DÜN GECEKİ PAYLAŞIMA DA “UYARI” ETİKETİ GELMİŞTİ

Twitter, Donald Trump’ın dün gece yaptığı, “Büyük avantajımız var ama onlar (Demokratlar) seçimi bizden çalmaya çalışıyor. Buna izin vermeyeceğiz. Oylar, sandıklar kapatıldıktan sonra kullanılmamalı.” paylaşımına da aynı şekilde “uyarı” etiketi eklemişti.

Trump: Sürpriz oyların sayılmasıyla ben geriye düştüm

Dünya

Habere Git

ABD’de başkanlık seçiminde ilk sonuçlar geldi: 270 delegeye ulaşan kazanacak!

Dünya

Habere Git

Editör: TE Bilisim