ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman yeni bölüm bu akşam var mı? Diziyi aralıksız takip eden hayranları yeni bölüm yayınını heyecanla bekliyor. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ve ATV yayın akışı bugün en çok aranan konulardan biri olarak dikkati çekiyor. Dizinin yeni bölümünde de Moğolların elindeki Osman Gâzi’nin darağacında ölüm kalım mücadelesi ses getirecek. Osman Gâzî darağacından nasıl kurtulacak? Osmanlı kuruluş yıllarını izleyiciye aktarmayı amaçlayan ve milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan tarih dizisinin sürprizlerle dolu yeni bölümü yine soluksuz izlenecek! Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı? Kuruluş (Diriliş) Osman 22. bölüm fragmanı ve 20 Mayıs (2020) Çarşamba ATV yayın akışı ile ilgili bilgiler haberimizin detayında!..

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

Aygül’ün ihanetiyle Moğolların eline düşen Osman Gâzi’nin darağacında ölüm kalım mücadelesi! Kuruluş Osman nefes kesecek 22. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.30’da ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor!..

20 Mayıs ATV ile Kuruluş Osman 22. bölüm tek parça izlemek için tıklayın!

KURULUŞ OSMAN 22. BÖLÜM FRAGMANI

‘İnsanı ayakta tutan duadır’

Aygül’ün ihanetine uğraması sonucunda yakalanan Osman Gazi, 22. bölümde Moğolların elinde ölüm kalım mücadelesi veriyor. ‘Bana verdiğin sadakat sözünü çiğnedin Osman!’ diyen zalim Balgay, Osman Bey’i darağacına asarken, oğlu Bahadır’la birlikte beyliği geri alma peşinde sinsice bir plan kuran Dündar, Gündüz ve Bamsı beyleri tuzağa düşürüyor.

Osman Bey, kendisini darağacına kadar getiren Moğolların elinden nasıl kurtulacak?

Kuruluş Osman 22. bölüm 1. fragmanı izlemek için tıklayın!

‘Nice diyarlar senin ve neslinin gayretiyle İslâm beldesi olacaktır’

Dündar Bey’in tuzağına düşen Gündüz ve Bamsı beylerin akıbeti ne olacak merak ediliyor…

Şehit oğlunun nişanlısı Burçin tarafından vurulan Bamsı Bey, hayatta kalabilecek mi?

Dündar, Kayı Obası’nda darbe yapıp beyliği alacak mı?

Baba evine dönen Rabia Bala Hatun, Osman Bey’den vaz mı geçiyor?

İntikam yemini eden Aygül, Alişar’la evlenecek mi?

Kongar, Osman Bey’e yardım edecek mi?

Detaylar bu akşam 20.30’da yayınlanacak Kuruluş Osman yeni bölümde!..

Kuruluş (Diriliş) Osman 22. bölüm 2. fragmanı izlemek için tıklayın!

20 MAYIS ÇARŞAMBA ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri 10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert 13:00 Gün Ortası 14:00 Evde Biz Bize 16:20 Esra Erol’da 19:00 ATV Ana Haber 19:55 Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru 20:30 Kuruluş Osman (22. yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim