Süper Lig’in en büyük takımlarından Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında düzenlenen özel turnuvada Fraport TAV Antalyaspor’u 4-0 mağlup ederek finale yükseldi. Bu maçı canlı izleyemeyen taraftarlar Fenerbahçe Antalyaspor maç özeti izleyerek maç hakkında bilgi edinmek istiyor. Fenerbahçe Antalyaspor maçını özeti ve golleri haber detayında yer alıyor.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertlilerin gollerini 29, 40 ve 82. dakikalarda Mame Thiam, 63. dakikada da penaltıdan Caner Erkin kaydetti.Sarı-lacivertli takımın yeni transferlerinden Thiam, Kadıköy’de çıktığı ilk maçta hazırlık mücadelesinde “hat-trick” yaptı.

Fenerbahçe, turnuva kapsamında yarın oynanacak Beşiktaş-Sivasspor maçının galibiyle finalde karşılaşacak. Final maçı 5 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Ülker Stadı’nda oynanacak.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Maçtan dakikalar…

29′ Mame Thiam’ın golüyle Fenerbahçe Antalyaspor karşısında 1-0 öne geçti. Senegalli oyuncu soldan Gustavo’nun ortasında ceza alanında sol ayağıyla gelişine iyi vurdu ve Boffin’i avladı.

41′ Mame Thiam kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Soldan ortayı yapan bu kez Deniz Türüç… Senegalli, ön direkte kafayı güzel vurdu ev topu ağlara gönderdi.

55′ Frey’in pasında sağ çaprazdan ceza alanına giren Sinan Gümüş’ün şutunda Boffin topu kornere çeldi.

56′ Caner’i kullandığı kornerde ön direkte topa Frey kafayı vurdu, son anda Boffin yine kornere çelmeyi başardı.

Editör: TE Bilisim