TV8 ekranlarında yayınlanan ve seyircilerin gönlünde taht kuran Masterchef Türkiye yeni bölümleri ekrana geliyor. Yarışmacılar final turunda ter dökerken seyirciler ise yarışmacıların hayat hikayelerini araştırmaya devam ediyor. MasterChef 2020 final turunda yarışan isimlerden biri de Büşra Uygur oldu. Peki, MasterChef Büşra Uygur kimdir, Büşra Uygur nereli, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde yer alıyor..

Büşra Uygur, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef 2020 sezonunda yarışan isimlerden biri oldu. Finale kalmayı başaran Büşra Uygur’un ana kadroda yarışıp yarışmayacağı ilerleyen günlerde netleşecek.

MasterChef 2020 sezonuna İstanbul’dan dahil olan Büşra Uygur, çevre mühendisliği bölümü mezunu ve 25 yaşında. Kariyerine iç güvenlik uzmanı olarak devam eden Büşra Uygur, ilk turda ezmeli kebap yemeği yapmış ve aldığı 2 evet ile düellolara kalmaya hak kazanmıştı. Üçlü düelloda Erdoğan Cem ve Hasan Aktaş’la rakip olan Büşra Uygur’un hıngal mantısı beğeni kazanmış, yarışmacı bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

Büşra Uygur, MasterChef 2020’de son 16’ya kalmak için mücadele ediyor.

Editör: TE Bilisim