FOX TV ekranlarının büyük beğeniyle izlenen dizilerinden biri olan Zümrüdüanka 10. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu merak konusu. Yeni sezon dizileri arasında reyting zirvelerinde yer alan yapım koronavirüs nedeniyle çekimlerine bir süre ara verme kararı aldı. Koronavirüs salgını bertaraf edildikten sonra yayına devam edeceği belirtilen yapımın yeni bölüm yayın tarihi araştırılıyor. Peki, Zümrüdüanka bu akşam var mı, yok mu? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman? İşte 4 Nisan Cumartesi FOX TV yayın akışı ve merak edilenler…

Zümrüdüanka bu akşam var mı, yok mu? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman?

FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Zümrüdüanka’nın 10. bölümü, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Yeni bölümün hangi tarihte yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş ve Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Serhat Özcan gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı ve Zümrüt ve Serhat’ın imkansız aşk hikayesinin konu edildiği Zümrüdüanka yeni bölümü yayın tarihi, dizinin hayranları tarafından  heyecanla bekleniyor.

Dizinin yeni bölüm çekimleri yapılmadığından 10. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

4 Nisan Cumartesi FOX TV yayın akışı!..

08:30 Çalar Saat

11:15 Mehmet Özer ile Mutfakta

12:15 Dostumun Dünyası

13:00 Şevkat Yerimdar

15:30 Zümrüdüanka

19:00 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber

20:00 Hababam Sınıfı Askerde

22:30 Maskeli Beşler Irak’ta

Editör: TE Bilisim