League of Legends heyecanla beklenen oyunu Wild Rift’in ne zaman çıkacağı yoğun olarak araştırılıyor. Beta sürümüyle oyunseveleri selamlayacak olan Wild Rift’de sınır sayıda oyuncu bulunacak. Fakat ilerleyen süreçte yeni şampiyonlar oyunun arenasında yer alacak. Wild Rift kapalı betasını Filipinler, Endonezya, Malezya, Singapur ve Tayland’a ek olarak Japonya ve Güney Kore’ye genişletti. Peki, Mobil LOL oyunu ne zaman çıkacak? Wild Rift Türkiye’ye ne zaman gelecek?

MOBİL LOL OYUNU NE ZAMAN ÇIKACAK? WİLD RİFT TÜRKİYE’YE NE ZAMAN GELECEK?

Herkesin heyecanla beklediği LoL Wild Rift Türkiye çıkış tarihi belli oldu. Resmi Twitter hesabında yapılan açıklamaya göre Wild Rift Türkiye’ye aralık ayında gelecek. Uzun süredir beta testleri devam eden oyuna şu anda ön kayıt yapılabiliyor.

içi amblemler ve rakibinizi saf dışı bıraktığınızda hava atmanızı sağlayan süslerin de bulunduğu 300’e yakın yeni içerik oyuncuları bekliyor.

iOS TESTİ: Oyuncular Wild Rift internet sitesinden kaydolarak kapalı betayla birlikte gerçekleştirilecek ufak iOS testine katılma şansı yakalayabilecek.

DERECELİ: Wild Rift’in dereceli sistemi, yeni aşama Zümrüt’le birlikte çıkıyor. Dereceli, arkadaşlarla birlikte oynamanın rekabetçi ve eğlenceli bir yolunu ve üst aşamalarda oyuncuların skor tablolarının en üstüne ulaşmak için kullanabileceği Zafer Puanı sistemini (LoL PC’nin Lig Puanı sistemine benzer) sunuyor.

KAMERA VE KONTROLLER: Oyun içi kamera ve kontrol seçenekleri önemli ölçüde iyileştirildi. Artık oyuncular yarı kilitli kameradan, ekran içi mini kameralardan, mini harita hareketinden ve özel düğme düzenlerinden faydalanarak oyunu istedikleri şekilde oynayabilecek.

İLK ÇIKIŞ ENDONEZYA’DA 

Wild Rift Kapalı Betası, aşama aşama çıkacak. İlk olarak 15 Eylül’de Endonezya’da başlayan Kapalı Beta dönemi, daha sonra Filipinler, Malezya, Tayland ve Singapur’a sunulacak. İlerleyen aylardaysa sürece yeni bölgeler dahil edilecek. Google Play üstünden Wild Rift için ön kayıt yaptıran oyuncular, rasgele seçilecek. Güneydoğu Asya’daki oyuncular, bir Riot Hesabı oluşturarak Wild Rift bu bölgede açık betaya girdiğinde ödül kazanabilecek.

LoL Mobile, sonunda duyuruldu. Oyunun resmi internet sitesinden verilen bilgilere göre, bu yapımı öncelikle Çin’deki oyuncular deneyimleyecek. Başlangıçta 40 şampiyon ile oyuncuları selamlayacak olan Wild Rift, ilerleyen süreçte yeni yeni şampiyonlarla çeşitlilik havuzunu genişletecek.

Editör: TE Bilisim