TV8’de milyonların ilgiyle izlediği ve reyting zirvelerinden düşmeyen yemek ve yarışma programı MasterChef 2020’de heyecan giderek artıyor. Elenen adayların ardından finale adım adım yaklaşan yarışmacılar yoğun stres altında. MasterChef’in başarılı yarışmacıları, programdan birinci olarak ayrılma hayalinin peşinde koşarken izleyiciler de adayların hayat hikayelerini araştırmaya devam ediyor. Bu anlamda en çok araştırılan isimlerden biri de MasterChef 2020 yarışmasının ilginç ve agresif adayı olan Barbaros Yoloğlu. ‘MasterChef Barbaros’un mesleği ne, nerede çalışıyor, yaşı ve boyu kaç, kimdir, nereli?’ gibi sorular arama motorlarında sıkça sorgulanmakta. İlginç çıkışları ve yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmeyen yarışmacının yaşam öyküsü merak ediliyor. Peki, MasterChef Barbaros’un mesleği ne, nerede çalışıyor, yaşı ve boyu kaç? Barbaros Yoloğlu kimdir, nereli? Bilgiler haber metninde.

Barbaros isminin anlamı nedir; Büyük Türk denizcisi Barbaros Hayrettin Paşa’ya. (D. 1467 / Ö. 1546) Avrupalılar tarafından verilen ve ‘Kızıl sakal’ anlamına gelen bir isim.

MasterChef Barbaros’un mesleği ne, nerede çalışıyor, yaşı ve boyu kaç? Barbaros Yoloğlu kimdir, nereli?

Barbaros Yoloğlu, yarışmaya katıldığı ilk günlerde söylediği ‘Benim yaptığım yardımları herkes zannetmesin ki yardım ediyorum. İstemediğim biri varsa, yanlış da yönlendirebilirim. Strateji gerektiren bir yer. Ona göre gardınızı alın’ cümleleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı. İşte yarışmacının hayatı…

Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir. MasterChef Barbaros yarışmaya Bodrum’dan katılmaktadır.

Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapıyor. Mutfakta et ürünleri konusunda çok daha iyi olduğunu söyleyen yarışmacı her konuda iyi olduğunu vurguladı.

Final turunda ikinci grupta yer alan MasterChef Barbaros Yoloğlu, ilk karşılaşmayı kazanan 9. yarışmacı olmuştu.

MasterChef Barbaros’un boyu, yaşı ve kilosu

1,80 cm boyundaki Barbaros Yoloğlu 78 kilodadır. MasterChef Barbaros 26 yaşındadır.

Barbaros Yoloğlu’nun Instagram adresi

MasterChef Barbaros’un Instagram adresi; @barbarosyologlu

Yarışmacının Instagram’da 59 binden fazla takipçisi bulunuyor. Barbaros Yoloğlu ise 427 kişiyi takip ediyor.

Editör: TE Bilisim