Yeni yıla saatler kala vatandaşlar resmi tatil araştırmalarını yoğunlaştırdı. Arama motorlarında ‘31 Aralık Salı resmi daireler açık mı?’ sorusu binlerce vatandaş tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Resmi işlemleri olan vatandaşlar, yılbaşında (1 Ocak) resmi daireler çalışacak mı merak ediyor. Ayrıca belirtmek gerekiyor ki, 2020 yılının ilk günü yani 1 Ocak tarihinde kamu kurumları ve bankalar kapalı olacak. Buna göre, vatandaşlar, özel bankalar ve kamu kurumlarındaki işlemlerini bir sonraki güne ertelemek zorunda olacaklar. Peki, Yarın eczaneler açık olacak mı? 31 Aralık ve 1 Ocak 2020 eczanelerin çalışma saatleri detaylarını haberimizde bulabilirsiniz…

YARIN ECZANELER AÇIK MI? 31 ARALIK 1 OCAK 2020 ÇALIŞMA SAATLERİ

31 Aralık bu sene Salı gününe denk geliyor. 31 Aralık konusunda tatil olma gibi bir durum mevzuatta yer almadığından, tüm kamu kurumları ve bankalar rutin mesailerine devam edecekler.

31 Aralık Salı günü eğr özel bir izin durumu söz konusu değilse, eczaneler de vatandaşa hizmet sunmaya devam edecektir.

1 Ocak Salı 2020 ise Resmi tatil olması dolayısıyla tüm kamu kurumları ve bankalar kapalı olacak. Kamu ve bankalarda işlemi olan vatandaşlar işlerini 2 Ocak Perşembe günü halledebilecekler.

Eczaneler de 1 Ocak Salı günü resmi tatil olması nedeniyle vatandaşa sağlık hizmeti sunmayacak.

Vatandaşlar 1 Ocak Çarşamba günü acil durumlarda gerekli sağlık hizmetleri için, nöbetçi eczanelerden hizmet alabilecek.

Editör: TE Bilisim