Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman 2021? AÇSHB personel alımı başvuruları başladı mı? soruları sıkça araştırılıyor. Yeni yılda binlerce vatandaş kamu kurum ve kuruluşlarına çalışmaya başlarken gözler 2021 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yapılacak olan personel alımlarına çevrildi. Bakanlık toplamda 250 memur alımı yapacağını açıkladı. Peki, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman 2021? AÇSHB personel alımı başvuruları başladı mı?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ne zaman 2021? AÇSHB personel alımı başvuruları başladı mı?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8. dereceden 250 adet kadroya atama yapılmak üzere, aşağıda belirtilen öğrenim dallarından mezun adaylar arasından sözlü sınavla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI, ŞEKLİ VE BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Giriş sınavına katılma şartları, sınav tarihi ve yeri, sınavın yapılış şekli, değerlendirme yöntemi, KPSS puan türleri ve asgari puanlar, puan sıralamasına göre kaç adayın çağırılacağı, aranacak YDS puanı, son başvuru tarihi, başvuruda istenecek belgeler, öğrenim dallarına ait kontenjanlar, başvuru yeri ve sınavla ilgili diğer hususlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesinde (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) ve (https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/) ileriki bir tarihte yayınlanacaktır.

Editör: TE Bilisim