Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020’de büyük final adım adım yaklaşırken, yarışmacılar iletişim oyunlarında aylardır uzak kaldıkları sevdikleriyle görüşürken duygusal anlar yaşıyor. Dün akşam iletişim ödülünü kazanan Mavi Takım oyuncularının sevdikleriyle yaptıkları görüşme geceye damga vurdu. En yakın arkadaşı sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile görüşen Cemal Can Canseven, yaptığı on dakikalık duygu dolu konuşmanın adeta birkaç saniye gibi geldiğini söyleyerek “Burada zamanın değerini çok iyi anladım” dedi. Survivor yarışmacısı Cemal Can boyu kaç, kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? Detaylar haber metninde…

Survivor iletişim oyununda Cemal Can, duygusal anlar yaşadı!

30 Haziran Survivor iletişim oyununu kazanan Mavi Takım oyuncuları yakınlarıyla yaptıkları görüşmede duygusal anlar yaşadı. Cemal Can Canseven iletişim oyununda en yakın arakadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile görüştü. Danla Biliç, sosyal medya canlı yayını sırasında şaka olarak söylediği “5 ay evli kaldık, Cemal Can beni aldattı” sözleri sonrası konunun gündem olmasından bahsetti. Birbirlerini çok özlediklerini dile getiren ikili 10 dakikalık görüşme süresinde gözyaşlarını tutamadı.

Survivor Cemal Can boyu kaç, kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?

Survivor yarışmacılarından Cemal Can Canseven, 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir.

Cemal Can’ın, kendisinden tam 9 yaş büyük, ‘küçük annem’ dediği bir ablası var.

Canseven, liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamlayıp ardından üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi.

İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümününde öğrenime başlayan Canseven, Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya karar verdi ve şu an DJ’lik yapıyor.

Video paylaşım sitesi Youtube’ı da aktif kullanan Survivor Cemal Can’ın aynı zamanda, ünlü makyaj youtuberı Danla Bilic ile de üniversite yıllarından bu yana sürdürdükleri yakın dostluklarının olduğu biliniyor.

Cemal Can’ın boyu kaç sorusunun yanıtı ve hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Cemal Can Canseven, daha Survivor’ın ilk haftasında bu fotoğrafı ile gündem oldu. Fotoğraf ‘hayaller ve hayatlar’ başlığı ile birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Editör: TE Bilisim