KPSS sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 6 Eylül tarihinde Genel Kültür- Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri oturumlarına katılan adaylar heyecanla kaç puan aldıklarını öğrenmek istiyor. Tahmini olarak puanlarını hesaplamak isteyen adaylar KPSS sınav soruları ve cevap anahtarlarını merak ediyor. Peki, 2020 KPSS lisans sınavı soruları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İşe KPSS sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı. Detaylar haberimizde…

KPSS SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI KİTAPÇIĞI

KPSS soruları ve cevap anahtarı için heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanan 2019-KPSS Lisans sınavının ardından sorular ve cevaplar, 16 Temmuz 2019 tarihinde saat 16.45’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden erişime açılmıştı.

Bu bilgiler dahilinde KPSS soruları ve cevapları için duyurunun bugün yani 8 Eylül 2020 tarihinde yapılması beklenebilir.

https://ais.osym.gov.tr/Yetki/Giris

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

KPSS genel yetenek genel kültür ve eğitim bilimleri sonuçları 22 Ekim’de erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Editör: TE Bilisim