Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Fatma Girik’in sağlık durumu merak konusu oldu. Figüran olarak adım attığı sektörde yaklaşık 200 film sığdıran Fatma Girik hakkında öldü iddialarının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Bodrum’da yaşayan Fatma Girik’in sağlık durumu ile ilgili son durumu paylaştı. Peki, Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

YEŞİLÇAM’IN EFSANE OYUNCUSU FATMA GİRİK ÖLDÜ MÜ? FATMA GİRİK SAĞLIK DURUMU NASIL?

Fatma Girik’in sosyal medyada öldüğü iddia edilmişti. Konuyla ilgili 78 yaşındaki sanatçının sağlık kontrolünü yapan, Ortopedi Doktoru olan Başkan Osman Gürün, Girik’in yaz sonuna tamamen ayağa kalkabileceğini söylemişti. Böylece ünlü sanatçının öldüğü iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, koronavirüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlama nedeniyle Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinde kalan Türk Sinemasının usta ismi 78 yaşındaki Fatma Girik’e bir süre önce geçirdiği kalça ameliyatı nedeniyle ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’e, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, Torba Mahallesi Muhtarı Suat Kaya da eşlik etti. Sosyal mesafeye uyup, maske takarak gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gürün ve beraberindekiler, koronavirüs nedeniyle günlerini Bodrum’daki evinde geçiren Fatma Girik’e bir süre önce olduğu kalça ameliyatı nedeniyle ‘geçmiş olsun dileğinde’ bulundu.

Aynı zamanda ortopedi doktoru olan Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Girik’in tahlil ve röntgen filmlerini tek tek inceleyip, daha çabuk ayağa kalkıp, rahat bir biçimde yürüyebilmesi için tavsiyelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim