2020 KPSS Ortaöğretim sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından memur adayları aldıkları puanlar ile nerelere atanabileceklerini sık sık araştırıyor. KPSS’de düşük puan ile memur alımı yapan yerler merak konusu olurken KPSS ortaöğretim sınavı için her birim farklı bir puanla alım yapıyor. Peki, KPSS ortaöğretim 70 puan ve altı ile nerelere girilir? 55, 60, 65, 70 KPSS ortaöğretim puanı ile atanan kadrolar…

KPSS ortaöğretim 70 puan ve altı ile nerelere girilir? 55, 60, 65, 70 KPSS ortaöğretim puanı ile atanan kadrolar

KPSS memur atamaları sonucunda oluşan 2 yıllık ön lisans mezunu kadroların taban puanları yıldan yıla değişiklik göstermektedir. Bazı bölümlerde taban puan 85 olabileceği gibi bazı bölümlerde ise 70, 75 puan ile atama yapılması mümkündür.

KPSS 2020/1 yerleştirme sonuçlarına ilişkin taban puanları inceleyerek, tercih edeceğiniz bölüm ve üniversite ile ilgili tavan ve taban puanları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

KPSS 2020 TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

Aşçı Bilgisayar İşletmeni Büro personeli Dağıtıcı Dava Takip Memuru Destek Personeli Diğer Sağlık Personeli Ebe Eksper Gemi Adamı Hareket Memuru Hemşire İcra Memuru İş Makinası Sürücüsü İtfaiyeci Kaloriferci Kondoktör Koruma Ve Güvenlik Görevlisi Laborant Muhasebeci Mutemet Orman Muhafaza Memuru Programcı Sağlık Memuru Sağlık Teknikeri Sekreter Sürveyan Şoför Teknik Ressam Tekniker Veri Hazırlama Ve Kontrol İşletmeni Veteriner Sağlık Teknikeri Veznedar Yurt Yönetim Memuru Zabıta Memuru

2020 Yılı Kamu Kurum ve Kuruluşları Memur, Sözleşmeli Personel, Sürekli/Geçici İşçi Alımı İlanları

Kamu kurum ve kuruluşlarında memur, personel ve işçi gibi iş pozisyonları için başvuru yapmak isteyen adaylar internet üzerinden iş ilanlarını araştırmaya devam ediyor.

Aşağıda sıralanan ilanlar Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yer almaktadır. Adaylar “http://euygulama.dpb.gov.tr” üzerinde yer alan ilanların kılavuzlarını inceleyerek başvuruda bulunabilirler.

KAMU VE UYGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim