Binlerce emeklinin aklındaki sorular, Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar oldu? Vakıfbank emekliler için promosyon ücretini ne kadar arttırdı? Olarak karşımıza çıkıyor. Nedeni ise Devlet bankalarıyla birlikte Vakıfbank’ın da emekli promosyonu konusunda yaptığı detay paylaşımı oldu. 2020 yılı zamlı yeni emekli maaş promosyon ödemeleri kampanya detayları belli olmaya devam ediyor. Devlet Bankalarından olan Halkbank ve Ziraat Bankası’nın ardından Vakıfbank da emeklilere ödenecek emekli promosyonu ücreti hakkında kampanya detaylarını paylaştı. Binlerce vatandaş, emekli Maaşını Vakıfbank bünyesinden alma şartıyla elde edecekleri promosyon hakkında detayları öğrenmek istiyor. Peki,  Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar oldu? Vakıfbank emekliler için promosyon ücretini ne kadar arttırdı? Detaylar haberimizde…

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Vakıfbank, emekli maaşını 3 yıl boyunca kendi bünyesinden alacak olan emekli vatandaşlara diğer devlet bankalarında da olduğu gibi maaşa göre ödeme yapacağını duyurdu. Bu çerçevede emekli maaşı yüksek olan vatandaşlara en üst seviyeden promosyon ödemeleri yapılırken maaşı düşük olan emeklilere ise daha az ödeme yapılacak. İşte emekli vatandaşlara Vakıfbank tarafından yapılacak promosyon ödemeleri rakamları.

VAKIFBANK EMEKLİLER İÇİN PROMOSYON ÜCRETİNİ NE KADAR ARTTIRDI?

Vakıfbank emekli promosyonu tutarları;

500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 500 – 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL 3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacak.

EK AVANTAJLAR NELER?

Emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyacak olan vatandaşlara Vakıfbank promosyon ödemesinin yanında ek bazı avantajlar sağlıyor.  Banka emekli maaşını taşıyana ATM’lerinden günlük 2.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim imkanı, maaş tutarı kadar yapılacak havale ve Banka normal EFT saatleri içerisinde yapılan EFT işlemlerinden masraf alınmaması, maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz alma imkanı, kart aidatı muafiyeti ve öncelikli müşteri hizmetleri sunuyor.

Editör: TE Bilisim