Tv8’in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu akşam final yapacak. Finalde ise Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Hadise’nin takımından oluşan 6 isim finalde yarışacak. Bu yarışmacılar arasında ise Hadise’nin takımında bulunan Biran Ceren Dörter hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Vatandaşlar, Biran Ceren Dörter hakkında bilgileri araştırırken hayatı hakkındaki detayları da merak ediyor. O Ses Türkiye Biran Ceren Dörter kimdir? Biran Ceren Dörter kaç yaşında, nereli?

O SES TÜRKİYE BİRAN CEREN DÖRTER KİMDİR? BİRAN CEREN DÖRTER KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Biran Ceren Dörter, 30 yaşında ve yarışmaya Antalya’dan katılıyor. Yaklaşık 10 senedir müzisyenlik yapıyormuş. Biran Ceren, 9 sene önce O Ses Türkiye ilk sezonuna katılmış fakat dönen olmamış. 2 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen yarışmacı, O Ses Türkiye’ye de onun için katılmış.  Kör seçmelerde “Shallow” adlı şarkıyı seslendiren başarılı yarışmacı, Hadise, Murat Boz ve Beyaz’ı döndürmeyi başardı.

Yoluna Hadise ile devam eden sonraki turda Şahin Çelik ile düello yaptı. “Havana” şarkısını söyleyen ikili arasından Hadise’nin sonraki tura geçirdiği yarışmacı oldu.

Çarpraz düellolarda ise Biran Ceren Dörter’nın rakibi Anastasia Velioğlu ve Meral Büşra Nur oldu. Bu turda “Yağmurlar” şarkısı ile sahne alan Biran Ceren Dörter, çeyrek finale yükselmeyi başardı.  Çeyrek finalde Biran Ceren Dörter’ın rakibi Seda Sayan’ın takımından Yağmur Arslan oldu. Bu turda yüzde 60  oy alan Biran Ceren Dörter yarı finale yükseldi.

Editör: TE Bilisim