TV8’in sevilen yarışması MasterChef 2020 yarışmacıları yeteneklerini konuşturmaya devam ediyor. En lezzetli yemeği kısa sürede hazırlayıp konukların beğenisine sunmak için zamanla yarışan adaylar ekran başındaki izleyiciler taraftan sıkça araştırılıyor. Bu anlamda en çok merak edilen isimlerden biri de Tanya Kilitkayalı oldu. Yarışmacı geçtiğimiz günlerde tattığı bir yemeğin ardından alerjisi nedeniyle rahatsızlanınca gözyaşları içerisinde stüdyodan ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu gelişmeden sonra Tanya Kilitkayalı biyografi bilgilerini yoğun olarak sorguladı. Peki, MasterChef Tanya nereli, hangi restoranda çalışıyor? Tanya Kilitkayalı kimdir ve yaşı kaç? Merak edilenler haber içeriğinde.

MasterChef Tanya nereli, hangi restoranda çalışıyor? Tanya Kilitkayalı kimdir ve yaşı kaç?

Masterchef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında ve öğretim görevlisi. Tanya Kilitkayalı, MasterChef 2020 Türkiye programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılıyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümün mezunu olan Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel lezzetler hazırlıyor.

Masterchef Tanya Kilitkayalı’nın  kolundaki dövmeler Mehmet Şefin dikkatini çekmişti.

Tanya Kilitkayalı’nın Instagram adresi; @tanyakilitkayali

Yarışmacının 60 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Editör: TE Bilisim