Bu akşam herkes Beşiktaş ve Galatasaray derbisine kenetlenecek. 3 puandan daha fazlası olan maça saatler kalırken zirve yarışı iyice kızışacak. Özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu sezon kıyasıya mücadele ediyor. Heyecan dolu maçta muhtemel 11’ler belli oldu. İşte Beşiktaş – Galatasaray maçının muhtemel 11’leri…

Vodafone Park’taki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Geçen hafta Hatayspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı takım, 35 puanla zirvede yer alıyor.  Beşiktaş, son 6 maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan topladı. Geride kalan 18 haftanın birini bay geçen Galatasaray ise 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip haftaya 33 puanla üçüncü sırada girdi.

EKSİKLER

Siyah-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Welinton, sarı kart cezası nedeniyle derbi maçta forma giyemeyecek.  Galatasaray’da ise sakatlığı bulunan Radamel Falcao ve Emre Taşdemir, derbide görev yapamayacak. Yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui de Beşiktaş karşısında takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Galatasaray: Okan Kocuk, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Belhanda, Arda Turan, Feghouli, Emre Kılınç, Diagne.

Galatasaray İrfan Can Kahveci için sponsoru buldu

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim